22. apr
JOBBSØKERE. «Vi ønsker å finne gode løsninger for å ivareta bedriftenes behov for arbeidskraft, og få mer tyngde i formidlingen av arbeidssøkere til bedriftene i regionen,» skriver NAV-leder Gry Hosøy.
 
I NAV jobber vi daglig med å få flere i jobb
LEDER. I forrige ble det stilt spørsmål på lederplass om vi i NAV gjør nok for å få ledige ut i jobb.

Publisert: 24.feb.2017 12:07
Oppdatert: 01.mar.2017 11:50

Vi som jobber i NAV-kontorene på Øvre Romerike jobber daglig med å få flere ut i jobb. Blant tiltakene våre kan vi nevne:
Vi har nettopp opprettet et felles markedsteam, NAV Jobbservice Øvre Romerike, for hele regionen.
Øvre Romerike har et stort og viktig arbeidsmarked som er i sterk utvikling, og NAV skal være en synlig aktør og samarbeidspartner i området. Vi ønsker å finne gode løsninger for å ivareta bedriftenes behov for arbeidskraft, og få mer tyngde i formidlingen av arbeidssøkere til bedriftene i regionen. Samarbeidet vil derfor være til nytte for både arbeidsgivere og arbeidssøkere.
Vi har i år allerede gjennomført fire rekrutteringstreff i regionen. Arbeidsgivere som deltok har gitt tilbakemelding om at de til sammen vil ansette mellom 70-80 medarbeidere.
Flere av kontorene på Øvre Romerike har siden 2012 vært med i forsøket med å ha veiledere i videregående skole. Dette for å hindre frafall fra videregående, og sikre at de som har noen fag igjen, raskt kan gå tilbake til skolen for å få fullført.
«Jobb og skole hånd i hånd» er et tiltak for bosatte flyktninger i introduksjonsprogrammet som skal gi en større arbeidsretting under programmet. For dem som har deltatt i dette er det ca. 70 prosent overgang til jobb eller skole/utdanning.
Dette er bare noen av aktivitetene vi gjennomfører. Da NAV ble opprettet, var et av hovedmålene til organisasjonen: Flere i arbeid og aktivitet, færre på stønad. Ti år senere, skal vi i NAV på Øvre Romerike fortsatt jobbe hver dag for å få flere ut i arbeid.
Gry Hosøy
NAV-leder Ullensaker
LEDER: Glede over jobb

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no