16. nov
 
­ – Det som skjer her er helt fantastisk
Torsdag kveld ble den offisielle åpningen av Jessheimdagene 2018 gjennomført. Både senterleder Line Gustavsen, og ordfører Tom Staahle håper at folk kjenner sin besøkelsestid.

Publisert: 09.aug.2018 21:30
Oppdatert: 09.aug.2018 21:30

Dette er den 20. gang i nyere tid at Jessheimdagene arrangeres, og det blir stadig større i areal og omfang.

– ­I år er det mer enn 150 små og store poster på programmet, sier Gustavsen.

Det å arrangere et så stort arrangement er imidlertid ikke gjort i en håndvending. Senteret får blant annet god hjelp fra 17 sponsorer og  200 frivillige. Det legges ned  cirka elleve hundre dugnadstimer i tillegg til alt arbeidet de ansatte gjør i løpet av året.

FANTASTISK

Jessheimdagene begynte tidlig på torsdag med tilbud i butikkene og  tivoli før det var klart for sangkonkurransen Stjerneskuddet, Hittegodsauksjon og utdeling av Jessheimprisen, som gikk til Erling Werner Ruud.

– Det som skjer her er helt fantastisk, og det krever blod, svette og tårer, sier Staahle, som er veldig takknemlig for at så mange ønsker å bidra så folkefesten kan arrangeres.

Ordføreren forklarer at Ullensaker er heldige som har et slikt arrangement, og det var tydelig at mange ønsket å få med seg åpningskonserten med Tramp & Knut Reiersrud på Torget. 

– Det er en glede å se alle de blide fjesene, forklarer ordføreren.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør (konst.):Vegard Storbråten Øye »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no