20. sep
Konsertklar: Hanne Krogh feirer at det er 30 år siden hun holdt sin første julekonsert med en turne. Torsdag holder hun konsert med Nannestad Kammerkor i Ullensaker kirke. Foto: Anne Brit Solland
 
Julekonsert med Hanne Krogh og Nannestad Kammerkor: – Et perfekt sted å starte julefeiringen
Hanne Krogh feirer at det er 30 år siden hun holdt sin første julekonsert, og har fått med seg Nannestad Kammerkor og flere verdensstjerner på laget – og garanterer maksimal julestemning.

Publisert: 30.nov.2017 09:00
Oppdatert: 30.nov.2017 09:37

Flere har allerede kjøpt billett til førjulskonserten med Hanne Krogh og co. i Ullensaker kirke torsdag kveld.

– Målet og drømmen er naturligvis fullt hus. Dette er et perfekt sted å starte julefeiringen, sier Stig Dreierstad, én av tenorene i Nannestad Kammerkor.

Han og kammerkoret leverte nylig en varm og svært vellykket konsert sammen med Trond Granlund. Siden det har de ligget i hardtrening for å finpusse repertoaret til konserten «Hannes julestjerner».

– Hanne Krogh har et vidt spenn i repertoaret. Fra klassikeren Sonjas Sang til Julestjernen til O helga natt, Glade jul og Deilig er jorden. Her er det bare å glede seg, sier Dreierstad.

Flere store stjerner

Hanne Krogh stiller så visst ikke alene under konserten. I tillegg til kammerkoret, henter hun Tata Vega, en soul- og gospelsanger fra Amerika. Hun har sunget med blant andre Michael Jackson, Andrea Crouch, Whitney Houston, Stevie Wonder og de siste fem årene Elton John.

I tillegg kommer Thomas Ruud. Han har tidligere blitt beskrevet som den nye Jussi Björling av den svenske storavisen Expressen.

– Hanne har startet sin førjulsturné, og har allerede rukket å trekke et par fulle hus så langt. Konserten har også fått svært gode kritikker. Derfor håper vi på kjempegod stemning i Ullensaker kirke torsdag kveld, sier Dreierstad.

Nannestad Kammerkor teller 19 medlemmer totalt, tolv damer og sju herrer.

– For oss er det naturligvis en stor opplevelse å holde konsert med slike artiststjerner. Det er utrolig lærerikt og morsomt, sier Dreierstad.

Nannestad Kammerkor har en hektisk og morsom førjulstid.

Tradisjonell julekonsert

Trond Granlund i september, og Hanne Krogh i november. I desember har de planlagt sin tradisjonelle julekonsert. 17. desember blir det både sang og musikk, når Nannestad janitsjarkorps og kammerkoret har felles julekonsert i Holter kirke.

– Vi har holdt et høyt aktivitetsnivå de siste ukene, men det er jo dette som er gøy. Vi liker at det skjer mye, og fant ut at vi selvsagt ikke kunne avlyse julekonserten. Derfor var vi på jakt etter en samarbeidspartner, og den fant vi i janitsjarkorpset, sier Stig Dreierstad. Men først er det altså duket for konsert med julegaranti i Ullensaker kirke.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no