24. apr
 
– Her inne er det mye humor, og vi har et godt samhold
EIDSVOLL. Det er god stemning blant skuespillere i Eidsvoll Amatørteater før forestilling. EUB ble med bak kulissene.

Publisert: 27.mai.2017 13:07
Oppdatert: 27.mai.2017 13:14

Revyen har fått navnet: «Nå blir det greier», og regissør, Bjørn Ivar Toftnes kunne fortelle at publikum ville få muligheten til å le, gapskratte og humre. I tillegg ville det også bli plass til en smule alvor, som skulle gi publikum rom for litt ettertanke.

– Det kan ikke bare være tanketomt tøv, og det er viktig at forestillinga formilder noe. Jeg bryr meg om mennesker, og man kan på en måte si at årets sommerrevy handler om mennesker, sier Toftnes.

INTENSE UKER

– Dette ble skrevet nå nylig, og det har vært noen intense uker med veldig mye jobb. Den siste sketsjen ble skrevet for cirka 14 dager siden, sier han.

Ifølge Toftnes har det blitt mange små justeringer underveis, og det har også blitt noen travle uker for de 15 skuespillerne.

GODE OPPLEVELSER

Hovedmålet med revyen er først og fremst å gi publikum en god opplevelse, og at de sitter igjen med en positiv følelse etter at forestillinga er over, sier regissøren.

Da EUB besøker Panorama er det klart for andre forestilling.

STEMNING I GARDEROBENE

– De fleste er her klokka fem, og flere spiser middagen sin her. Her inne er det mye humor, og vi har et godt samhold, sier noen av de kvinnelige skuespillerne.

– Dette er kjempemorsomt, og jeg får mye energi av å være med på revyen, sier Ane Melby til EUB, samtidig som hun klargjør seg for kveldens forestilling.

– Dette er det gøyeste jeg gjør. Jeg elsker det, sier Marit Tonje Ruud, som EUB skrev om tidligere denne uka. Hun får støtte i det fra flere medskuespillere. 

Selv om det finnes noen små nerver blant skuespillerne er det ikke noe å utsette på stemninga. Det jobbes intenst med å få på plass de siste detaljene før gjengen entrer scenen for oppvarming og etter hvert showstart.

LOKALT OG GLOBALT

Revyens program var variert, og det var både lokal og global humor på programmet. Både lokale politikere fra Eidsvoll og Ullensaker måtte tåle litt humor på sin bekostning. Publikum fikk også møte Eidsvolls neste ordførerkandidat, Dolly Trump, og de ble introdusert for både nettroll og gamle Aslaug som hadde en mening om det meste.

FØRSTE GANG PÅ SCENEN

– Denne revyen er min første opptreden med EAT. Før dette har jeg kun vært i kulissene. Det er veldig morsomt og koselig å jobbe med revyen, sier Ann Jorun Aune, som foreløpig ikke har kjent på nervene.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
KLARGJØR. Regissør Bjørn Ivar Toftnes feier over gulvet, mens Andreas Gravdal ordner med lyden.
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no