19. nov
 
– Vi lover bra musikk og god stemning. Og her skal folk slippe å stå i kø
Om to helger braker det løs igjen. Med 90- tallsfest fredag og 80-tallshyllest lørdag mener arrangørene å ha noe for enhver smak.

Publisert: 13.aug.2018 06:00
Oppdatert: 10.aug.2018 12:14

For tredje år på rad inviterer Bøn FK og Amfi Råholt til festivalstemning utenfor senteret.

I år har de med seg Eidsvold Turn og 1814 Event med Kim Kofstad på laget. Til sammen har de to idrettslagene 70–80 personer på dugnad gjennom helga.

setter opp telt

– Etter hvert har vi blitt erfarne med å arrangere konserter og den slags. Vi bidrar på logistikk-fronten og stiller med en del utstyr. Utendørsarrangementer er risikosport. Vi kommer til å dekke mye av plassen med telt, så det er ingen grunn til å bli hjemme dersom været skulle svikte, sier Roar Halvorsen fra Eidsvold Turn.

Samtidig håper han erfaringen til klubbens dugnadsgjeng kommer godt med, etter at både Dal IL og EIF har trukket seg ut av prosjektet. – Det er mange som klager på at det skjer lite i bygda. Forhåpentligvis møter eidsvollingene opp på dette, formaner Halvorsen.

lærer fra år til år

– Vi ønsker alltid å forbedre oss fra år til år. Denne gangen gjør vi blant annet noen endringer på konsert-arealet, sier senterleder ved Amfi Råholt, Nina Kristengård. Sammen med de andre arrangørene gleder hun seg til å skape litt liv og røre på Råholt.

– For oss er det viktig å samarbeide med lokale idrettslag. Det håper vi publikum ser viktigheten av også, og forhåpentligvis blir det mulig å ha dette som en årlig tradisjon, sier senterlederen, som inviterer barn til å oppleve blant annet hesteridning og ansiktsmaling på dagtid.

fokus på god stemning

Mads Tandberg fra Bøn FK sier de har gjort noen forandringer i konseptet.

– Vi brant oss litt på for høye billettpriser i fjor. I tillegg var vi litt uheldige med været, samtidig som arrangementet krasjet med VG-lista på Rådhusplassen. Nå prøver vi oss med et litt mindre artist-budsjett, og dermed billigere billetter. Forhåpentligvis gjør dette sitt til at flere velger å ta turen, sier han.

– Vi lover bra musikk og god stemning. Og her skal folk slippe å stå i kø, lokker arrangørene.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør (konst.):Vegard Storbråten Øye »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no