23. apr
BLIDE: Kristin Hoel Trandum , leder for Myldreklubben, er glad for pengene fra russerevyen. Anne-Dorthe Holter Pettersen, en av revysjefene, er glad for å kunne gi bort så mange penger. foto: Foto: Stian Brodshaug - Eidsvoll vgs.
 
15.000 kroner til Myldreklubben
Eidsvollrussens revy «Russen reiser alene», som gikk for fulle hus i Panorama i januar, ble ikke bare en publikumssuksess.

Publisert: 25.jun.2017 06:00
Oppdatert: 24.jun.2017 21:17

Den ga også mange tusen i kassa, som russen gladelig har delt ut. Først ut var Bøn Unified, som fikk 25.000 kroner. Så ble det overført 20.000 kroner til neste års russekull slik at de skal slippe å starte sin russerevy med skrapet kasse, slik som årets russekull måtte.

På skoleavslutningen kunne russen glede alle ved å overrekke 15.000 kroner til tilrettelagt undervisning på Eidsvoll videregående skole. Men pengedrysset tok ikke slutt med det. I sin russetid har elevene vært på besøk hos Myldreklubben på en av deres samlingskvelder. Der deltok de med sang og dans, sammen med gjengen som møtes på Badet kulturtun. Russen ble veldig imponert av all den kjærligheten og omsorgen som ble vist der, og det ga dem så mye glede at de hadde veldig lyst til å gi noe tilbake.

Dermed ble Myldreklubben overrasket og veldig glad for en sjekk på 15.000 kroner som ble overrakt dem på sommeravslutning deres.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no