14. nov
folkehelse: – Med den nye trimparken ønsker vi å slå et slag for folkehelsa, sier styreleder i sentrumsforeningen, Hilde Rognskog.
 
Åpnet trimparken i Sundet
I forbindelse med Vannvittige dager fikk trimparken sin offisielle åpning.

Publisert: 11.aug.2018 14:00
Oppdatert: 11.aug.2018 14:37

Trimparken, eller aktivitetsparken, ligger ved siden av tømmerfløteren. Parken kom i stand på initiativ fra sentrumsforeningen, som fikk 100.000 kroner av Sparebankstiftelsen og 10.000 kroner fra kommunen. I tillegg ble det samlet inn penger og bidrag fra sentrumsforeningen. På selve åpningen fikk de frammøtte demonstrert bruk av apparatene. Siri Irene Dragedreper, Hege Henriksen (hinderløpere) og Martin Svænnæs (bl.a. Tufteparken-instruktør) viste treningsøvelser. I tillegg sang og spilte «Kor d let» og Helge Hummervoll, kjent fra The September When.

for alle aldre

– I denne parken kan alle som vil trene når de vil, sier styreleder i sentrumsforeningen Hilde Rognskog.

– Mange har allerede tatt i bruk parken, men den offisielle åpningen var i går, i forbindelse med Vanvittige dager, forklarer Rognskog. Her kan folk legge inn et stopp i løpet av joggeturen sin, eller rett og slett avholde treningsøkta her nede. Idrettslinja ved Eidsvoll VGS er også velkomne til å fortsette å bruke parken, sier hun.

bryggedans

Fredagens konsert med Hilljacks måtte dessverre avlyses på grunn av den sterke vinden, men kveldens program går som vanlig.

Dette er den tradisjonsrike bryggedansen. Da spiller «Hans Orkester», kjent fra bl.a. Allsang på grensen.

– Det er et partyband, som spiller festlåter folk har hørt før. Du kan godt skrive at det blir allsangfaktor, flirer Hans Olav Trøen, ansvarlig for lørdagsfesten.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør (konst.):Vegard Storbråten Øye »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no