25. jun
KLUBB: Christian Taalesen og Pål Larsen starter standupklubb i Hydranten fra i dag.
 
Vil skape høy stemning med standup
Fredag kveld inviterer Hydranten til standup, og starter dermed et nytt tilbud de håper vil bli populært.

Publisert: 10.nov.2017 09:00
Oppdatert: 10.nov.2017 09:04

Det er omtrent 15 år siden Hydranten bød på standup, men 10. november er det på’n igjen.

– Vi starter med standup minst en kveld i måneden, og setter opp en liten scene i baren. Showet varer i et par timer, sier innehaver Christian Taalesen om byens nye tilbud.

FEM MENN OG EN KVINNE

I kveld inntar fem menn og en kvinne baren i Storgata. Da får publikum møte Kim Michael Hafskjær som snakker om observasjoner og kniper fra hverdagen, mens Nils-Erik spiller med eleganse og dybde. Som motvekt til sin typiske Bærum-familie hvor alle er jurister, valgte Ole Andreas Laache Klevan livet som klovn. Bjørn Daniel Tørum er med sine 13 år på standup scenen en av Norgeses yngste standupveteraner. Briten Jim Swann er uhyre selvopptatt og snakker hovedsakelig om seg selv, sine egne problemer og utfordringer han møter som hvit mann.

HUSKER DU: Startet byens mest intime kulturscene

- I tillegg kommer Camilla Selmer fra Råholt. Hun er en ung og veldig lovende lokal komiker som vi gjerne vil gi en sjanse, sier barsjef Pål Larsen.

VARIASJON

- Hvorfor standup?

- Vi ønsker å gi folk mer variasjon enn bare fotball og vanlig uteliv på Hydranten. Standup er veldig populært, og vil være med å utvide utelivstilbudet i Jessheim. Så vi prøver dette nå, sier Taalesen.

- Så dette er mer enn menn som kan noen dårlige vitser?

- Absolutt. Dette er profesjonelle folk som vet hva de driver med, påpeker han.

UTELIVSKONGEN: Ble kåret til årets navn

- Er Hydranten en god scene for standup?

- Ja, det tror vi. Men det er forskjell på konseptetet avhengig av sted. Standup på storscenen i kulturhuset kan ikke sammenlignes med standup i en full bar. Her står de rett foran publikum og kontakten blir deretter. Du kan trygt si at slike show blir litt løsere i snippen, sier Larsen.

De to mener det nye tilbudet skaper en møteplass der folk kan hygge seg for et par timer i en annen setting enn en typisk bar.

- Vi har plass til 140 gjester, og håper selvsagt at folk tar vel imot komikerne som kommer i kveld. Så får vi se an responsen, men uansett blir det en ny runde i desember. Jessheim er ikke bortskjemt med standupshow, men det ble i allfall godt mottatt da vi kjørte noen runder for mange år siden, sier de to.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no