16. jul
 
Allsang på Galleri Festiviteten
EIDSVOLL VERK. Aktivitetsværket inviterer til årets første Allsang på Galleri Festiviteten, mandag 27. mars.

Publisert: 24.mar.2017 14:14
Oppdatert: 24.mar.2017 14:20

Babysanggruppa på Råholt med Anne Kjersti Korsmo leder første allsangen på teten. Gitarist Vegar Berntsen akkompagnerer.

På Allsang på teten synges kjente barnesanger, rim og regler og deltakerne lærer nye sanger med bevegelser sammen med andre.

– Sang og musikk er stimulerende og utviklende, ikke minst i samspillet mellom foreldre og barn når vi synger sammen. Alle sansene berøres i babysangen, vi bruker også effekter som såpebobler, silkeskjerf og klokkespill som er forsiktige og overraskende impulser for babyene og som stimulerer flere sanser, sier Anne Kjersti.

– Jeg ante ikke hva jeg gikk til når jeg startet på babysang for fire år siden med eldstebarnet, sier Yvonne Thiis-Evensen.

– Det er så herlig å se hvor enorm glede de har av sang og musikk. Babysanggruppa tilfører så mye. Vi er en gruppe på 15–20 stykker og dette er et lavterskeltilbud som alle kan benytte seg av. Det viser seg at det passer like godt til pappene som for mammaene, og vi synger med den stemmen vi har. Som innflytter er dette et kjempefint møtested for meg å møte andre småbarnsforeldre, og andre som er i barselpermisjon. Nå er vi i gang igjen, sier hun og klemmer på minstemann Axel som er seks måneder.

– Det er første gang vi arrangerer «allsang» på Galleri Festiviteten, sier Jorunn Mathiesen.

– Dette er et arrangement i regi av Aktivitetsværket og er ett av flere tiltak som settes i gang som blant annet har til mål å skape sosiale møtepunkter for Eidsvolls befolkning.

LES OGSÅ: - Bildene viser hvordan det var - der og da

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no