17. jul
REISELEDER. Anna Rögnvaldsdòttir er reiseleder i kulturkafé Henrik for en musikalsk reise fra vikingtida og fram til vår tid. (foto: privat)
 
Anna - reiseleder fra vikingtida
EIDSVOLL. Musikk har fulgt mennesker i alle tider. Lørdag er Anna Rögnvaldsdòttir musikalsk reiseleder fra vikingtida og fram til vår tid. Reisen går for seg i kulturkafé Henrik i Sundet.

Publisert: 15.mar.2017 10:37
Oppdatert: 15.mar.2017 10:49

Anna, som bor i Eidsvoll, har en bred musikalsk utdannelse og erfaring.

KAFÉKONSERT

Lørdag skal Anna holde en «historisk» konsert i kulturkafeen. Hun spiller selv barokkfiolin og fiolin, men hun har også med seg fire andre musikere. Det er Espen Taubner Flod på klaver, Anna Helgadòttir på fidla, et islandsk strengeinstrument fra viktingtida, og på cello, og Tone og Andrea Vold på fiolin.

Konseptet er at musikerne går gjennom alle musikkens perioder fra viktingtida til våre dager – og det i én og samme konsert.

Det er ikke første gang Anna inviterer til en slik musikalsk reise. I 2008 sto hun for og spilte på «Musikk gjennom tidene» – en stor konsertoppførelse i Hamardomen. Hun har også holdt konsert på Stiklestad.

Anna er utdannet fra Reykjavik og London. Hun har vært ansatt i Islands Symfoniorkester, og vært vikar i Aarhus og Stavanger symfoniorkester. Nå er hun pedagog ved Ringsaker kulturskole, adjunkt ved Stange videregående skole og det samme ved Barratt Due musikkskole. Hun har mange store opptredener bak seg, og her på hjemmebane har hun konsertert sammen med Mona Julsrud i Eidsvoll kirke.

LES OGSÅ: Kulturkafeene i Henrik starter vårsemesteret: - Allsang fra Mads Berg har vært det mest populære

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no