27. jun
UNGDOMSKONSERT: Ullensaker ungdomsråd håper å fylle plassen ved scenen når Arif & Unge Ferrari holder konsert under Jessheimdagene. Her fra et tidligere arrangement hvor deLillos fylte plassen. Arkivfoto: Veronika Sletta
 
Arif & Unge Ferrari til Jessheimdagene
I Ullensaker kommunes budsjett for 2018 ble det bevilget en halv million kroner til universelle tiltak rettet mot ungdom. Ullensaker ungdomsråd har blant annet prioritert konserter med Arif & Unge Ferrari under Jessheimdagene.

Publisert: 03.jul.2018 09:00
Oppdatert: 02.jul.2018 13:43

De entrer scenen på Jessheim Torg 19. august. Hensikten med tiltakene skal være å skape deltakelse, engasjement og inkludering av unge som i dag faller utenfor andre organiserte tilbud.

Målet er at arenaene skal skape møteplasser for målgruppen og legge til rette for positive sosiale nettverk, i tillegg til å bidra til mestring og utvikling. Hvilke tiltak det skal satses på vil bli besluttet i samarbeid med ungdommen selv, og Ullensaker ungdomsråd har i tillegg til konsertene prioritert å bruke pengene til et stort LAN-party og utekino.

Arif & Unge Ferrari gjør hvert sitt show, samt noen låter sammen, på avslutningskonserten under Jessheimdagene. Helt siden Arif Salum storma inn og vant Urørt-finalen i 2013 har han vært en artist å regne med, og hans lekne og energiske tilnærming til hiphop kom skikkelig til sin rett i den første fullengderen High End/Asfalt. Den kritikerroste skiva er spekket med hits, og Flammer, Sulten, 7 og Lowkey la grunnlaget for at Arif fikk velfortjent Spellemannspris i 2015. I november 2017 kom endelig Meg & Deg Mot Alle, miksteipen som av flere ble kalt en av årets sterkeste utgivelser.

Stig Haugen, Unge Ferrari, slo ned som en bombe med debutalbumet Til Mine Venner i 2015, og fikk en horde med femmer-anmeldelser fra bl.a. Dagbladet, P3 og Gaffa. Albumet ble beskrevet som ukomplisert, men catchy, imponerende, ektefølt og sterkt, og han ble nominert til både Spellemannspris og P3 Gull. Singelen Lianer har med tiden vist seg å være en udødelig hit, og folk på alle berg og knauser synger med om å svinge seg med sine boys.

LES OGSÅ: Åge og Sambandet til Jessheimdagene

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no