25. jun
FOLKSOMT: Det var veldig folksomt da Alejandro Fuentes opptrådde ved hovedscenen.
 
Avslutter med gratis konsert for ungdom
Årets siste programpost under Jessheimdagene er gratiskonsert med Arif og Unge Ferrari. Det er ungdommen selv som står bak initativet.

Publisert: 19.aug.2018 06:00
Oppdatert: 17.aug.2018 15:18

I Ullensaker kommunes budsjett for 2018 ble det bevilget 0,5 million til universelle tiltak rettet mot ungdom.

– Hensikten med tiltakene er å skape deltakelse, engasjement og inkludering av unge som i dag faller utenfor andre organiserte tilbud. Målet er at arenaene skal skape møteplasser for målgruppen og legge til rette for positive sosiale nettverk, i tillegg til å bidra til mestring og utvikling. Hvilket tiltak det ble satset på er besluttet av ungdommen selv, sier kulturkonsulent Arnfinn Håndstad Algarheim i Ullensaker kommune.

Etter idémyldring med kommunens ungdommer satt man igjen med tilsammen 65 forslag. Ett av tiltakene som Ullensaker ungdomsråd valgte å prioritere var gratiskonsert for ungdom - søndag blir dette en realitet.

Gratis dobbeltkonsert

Søndag ettermiddag avsluttes Jessheimdagene med en dobbeltkonsert med Arif og Unge Ferrari på scenen.

Arif & Unge Ferrari gjør hvertsitt show, samt noen låtersammen, på avslutningskonserten under Jessheimdagene. Helt siden Arif Salum storma inn ogvant Urørt-finalen i 2013 har hanvært en artist å regne med, oghans lekne og energiske tilnærming til hiphop kom skikkelig til sin rett med plata High End/Asfalt. Den kritikerroste skiva er spekket med hits, og Flammer, Sulten, 7 og Lowkey la grunnlaget for at Arif fikk Spellemannspris i 2015. I november 2017 kom Meg & Deg Mot Alle, miksteipen som av flere ble kalt en av årets sterkeste utgivelser.

Stig Haugen, Unge Ferrari, sloned som en bombe med debutalbumet Til Mine Venner i 2015, ogfikk terningkast fem fra en rekke anmeldere - deriblant Dagbladet, P3 og Gaffa. Albumet ble beskrevet som ukomplisert, men catchy, imponerende, ektefølt og sterkt, og han ble nominert til både Spellemannspris og P3 Gull. Singelen Lianer har med tiden vist seg å være en udødelig hit, og folk på alle berg og knauser synger med om å svinge seg med sine boys.

2017 ble året da han og Arif solgte ut selveste Oslo Spektrum. Søndag skal de fylle hele Torget på Jessheim med publikummere, allsang og god stemning.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no