15. nov
 
Både folk og røvere storkoste seg på Råholtdagene
I år ble Råholtdagene arrangert for tredje gang, og nok en gang var det en rekke aktiviteter som så ut til å falle i smak hos små og store.

Publisert: 26.aug.2018 16:00
Oppdatert: 26.aug.2018 11:20

– Dette er helt topp, og det er flott at folk stiller opp, slår konferansierene Morten Østnor og Kai André Moe fast.

Da EUB snakket med duoen var Råholtdagenes siste dag godt i gang, og foreløpig var de strålende fornøyd med alt fra de frivilliges innsats til den gode stemningen og ikke minst oppmøte.

SE BILDENE: Disse var på Råholtdagene

SKATTEJAKT

En av lørdagens desiderte publikumsfavoritter var skattejakt med selveste kaptein Svartskjegg. Han var ikke helt sikker på hvordan han hadde havnet på Råholt, men det viste seg snart at det fantes en skatt i nærheten, og heldigvis for kapteinen fantes det en rekke ivrige barn som ville hjelpe ham med jakten etter at de hadde fått nødvendig piratopplæring.

– Så flinke folk har jeg vel aldri sett før, forklarte Svartskjegg, som sørget for å dele skatten med medhjelperne sine.

MANGE AKTIVITETER

Skattejakten var imidlertid bare et av mange punkter på programmet, og en av dem som var godt fornøyd med årets Råholtdager var Jarle Østhagen som hadde tatt med seg barna Marius og Madelen.

– Det er mye folk, god stemning og mange ting å gjøre for ungene, sier Østhagen.

I løpet av dagen hadde de blant annet vært nede hos hestene, og planen videre var å få med seg amatørteaterets smakebit på oppsetningen av Kardemommeby.

– Det er fint at et arrangement som dette gjennomføres på Råholt. Det skaper litt liv her, legger han til.

SAMLET INN TIL KRFETSAKEN

Tradisjonen tro var det også mange som stilte opp med ulike stander. Blant disse var Fatso MC som samlet inn penger til kreftsaken. Ifølge Terje Wilsgård, som er motorsykkelklubbens president, har klubben samlet inn cirka seks hundre tusen kroner siden de startet i 2012,

– Det å være med her gir oss muligheten til å vise hva vi holder på med, og håpet er at vi får solgt alle loddene i løpet av dagen, forklarer Wilsgård som påpeker at klubben på ingen måte har noen planer om å avslutte innsamlingsaksjonene med det første.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør (konst.):Vegard Storbråten Øye »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no