18. jul
KULTURSTIPEND: Ronny Nilsen, kultursjef i Nannestad, ønsker flere forslag til kandidater til kommunens kulturstipend for unge lovende utøvere.
 
Ber om forslag til unge kandidater til kulturstipend
Nannestad kommune ber om innspill til kandidater til kommunes stipend til unge lovende utøvere innenfor det utvidede kulturbegrepet. Fristen går ut søndag 15. april.

Publisert: 13.apr.2018 15:00
Oppdatert: 12.apr.2018 10:26

For å nå flest mulig kandidater er årets søknadsfrist utvidet fra 1. april til 15. april.

– Stipendet deles ut til lovende utøvere innenfor det utvidede kulturbegrepet. Dette favner bredt, så nøl ikke med å sende inn et forslag. Det er stor aktivitet i Nannestad, så det må jo finnes veldig mange gode kandidater. Det er det ingen tvil om. Vi har fått inn mange forslag, men ønsker oss enda flere. De som kjenner til kandidater bes om å gi beskjed til oss, slik at vi kan få et bredt spekter av unge og spennende utøvere å velge mellom. Også personer innenfor frivilligheten, som stiller opp for andre unge, er gode kandidater, sier Ronny Nilsen, kultursjef i Nannestad.

NANNESTADFESTIVALEN

Han opplyser at tildelingen vil bli offentliggjort under Nannestadfestivalen, som arrangeres 8.–10. juni. I fjor var det Johanne Laache som fikk stipendet.

Formålet med stipendene er å stimulere lovende utøvere innenfor det utvidede kulturbegrep til ytterligere utvikling og interesse, og tildeles kandidater i aldersgruppen 15 til og med 25 år.

ENKELTPERSONER

Stipendet kan tildeles enkeltpersoner som har bopel i kommunen, og kan benyttes til gjennomføring av særlige kulturarbeidsoppgaver, utdanning, dekke utstyrsbehov eller kompetanseheving innen kulturfeltet. Det kan tildeles ett stipend på 5.000 kroner pr. år.

UTVIDET KULTURBEGREP

Utvidet kulturbegrep omfatter både de tradisjonelle områdene som kunst, litteratur, kulturvern, ungdomsarbeid og idrett, men også skapende fritidsvirksomheter som kan gi utfoldelse av egne anlegg og interesser.

Oppvekst- og kulturutvalget i Nannestad foretar tildelingen av kulturstipendet.

LES OGSÅ: Dramatisk sydenreise for Waldemar And

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no