19. jul
 
Bød publikum på en annerledes julekonsert
Søndag kveld var det klart for to litt annerledes julekonserter i Panorama.

Publisert: 28.nov.2017 19:00
Oppdatert: 28.nov.2017 22:18

Vokalistene Hanne Fossum og Christine Strid-Johansen hadde fått med seg musikere og Kor d Let på konserten: «Put a little Holiday in You Heart»

Allerede i god tid før konsertstart kunne både klassiske julesanger og country-toner høres i Sundet, og både musikere og sangere var travelt opptatt med finpussen før publikum kunne entre dørene.

– Det har vært veldig bra å jobbe med konserten. Foreløpig er det bare litt nerver, men de kommer sikkert når det nærmer seg enda mer, forteller koristene Tone Pettersen og Thorild Smaaskjær.

COUNTRYPREG

Damene synes det har vært veldig gøy å jobbe med den countryprega julemusikken, og de håper at musikken koret har jobba med siden august faller i smak hos publikum.

– Vi håper folk sitter igjen med en kjempegod følelse, og at de får litt julestemning, forklarer damene.

SANS FOR COUNTRY

– Vi endte vel opp med denne julekonserten fordi begge to er veldig glad i countrymusikk, sier Hanne Fossum.

– Dette er noe vi har snakka om før, men nå sa Hanne at vi skulle gjøre det, og da ble det bare sånn, legger Christine Strid-Johansen til.

NOE LITT ANNERLEDES

Det har blitt langt ned mange arbeidstimer for å få alt på plass, og de er svært fornøyd med innsatsen koret og musikere har lagt ned i prosjektet.

– Det virker som om folk har vært positive til å høre noe som er litt annerledes, og ikke minst få litt annet innhold enn de tradisjonelle julesangene, forklarer vokalistene.

GOD STEMNING I GARDEROBEN

Noen tradisjonelle julesanger fikk imidlertid beholde sin opprinnelige drakt. På konsertprogrammet sto blant annet den klassiske O helga natt. og koret benytta muligheten til en gjennomgang i garderoben før konsertstart.

Det var en gjennomgående god stemning blant gjengen, og både musikere og sangerne gleda seg til å vise fram det de har jobba så lenge med.

– Det er veldig gøy å jobbe med flinke folk som har god arbeidsmoral, sier musikalsk leder Jan Espen Rolid.

litt uheldig

Til tross for noen tekniske problemer med lyden under søndagens første konsert. klarte både sangere og musikere å lage en stemningsfull konsert som så ut til å falle i smak hos publikum.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Hanne Fossum og Christine Strid- Johansen har hatt et godt samarbeid.
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no