16. jul
Faksimile: 5. februar 1918.
 
Bussene går stappfulle hver dag - det er i publikums interesse å bremse på disse reiser
Fra avisarkivet.

Publisert: 23.feb.2018 17:00
Oppdatert: 21.feb.2018 14:59

Busstrafikken holder på å sprenges. Direktør Buss opplyser til E. Bl. at han gjennem bladet vil rette en innstendig oppfordring om ikke å reise med bussen - uten at det er strengt nødvendig. Bussene går stappfulle hver dag, og man har inntrykk av, at endel av de som reiser, ikke apsolutt reiser av streng nødvendighet. Busstrafikken holder på å bli sprengt. Det ligger i publikums egen interesse å bremse på disse reiser mest mulig. Rubis er det nye navn i Eidsvoll. Det er Eidsvoll rutebilsentral, som har fått denne forkortelse, og det er også innregistrert som telegramadresse fra 15.ds. (9. februar 1943)

SEIER TIL DANIEL FRANCK

18 årige Daniel Franck (Gjerdrum) vant Norgescuprennet i «halfpipe» på Kongsberg. Halfpipe er ikke den sportsgren som er mest kjent i Norge , men det er sikkert mange som har sett disse dristige ungdommene som hopper og spretter på snowboard i alpinbakkene. (1. februar 1993)

RÅDYRA OG VINTEREN

Nå da snøen er blitt så høy og har skarelag i midten, er det svært vanskelig for rådyra å ta seg fram. Det er derfor nødvendig å hjelpe den fåtallige rådyrstamme til å overleve. Viltnemnda vil derfor be jegere og skogsarbeidere om hjelp med fôring (...) Og så er det løshundene, da. Rådyra er nå helt forsvarsløse mot jagende hunder. (31. januar 1968)

NM-UTTATT

På Gravem og Gunnar Staff, begge fra Eidsvold Turn, er uttatt til junior-NM for allround løpere. Etter helgens Norgescup vil det bli ekstra uttak. Nannestads Espen Skjennum har dermed fortsatt muligheten.

Torbjørn Staff, Eisdvold Turn, vant igjen et norgescupstevne på 500 meter i juniorklassen da han lørdag gikk på sterke 40,2 i Holmestrand. (1. februar 1993)

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Faksimile: 5. februar 1943.
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no