16. jun
Klar til storinnrykk. Vidar Pettersen (bildet) og broren Cato er klare for et nytt marked i klubbhuset på Bøn stadion søndag. 25 utstillere fra hele Romerike har meldt sin ankomst.
 
Cato og Vidar Pettersen har klart å skape ny brødresuksess
BØN. Søndag er det duket for en ny markedsdag på Bøn

Publisert: 28.okt.2016 12:45
Oppdatert: 27.jan.2017 14:38

- De forrige har vært en stor suksess med godt besøk og bra salg, sier Vidar Pettersen til EUB.

Det er nå påmeldt 25 selgere fra hele Romerike. Markedet er faktisk så populært at arrangøren dessverre har måtte avvise noen på grunn av plassmangel.

- Ikke noe er som et godt, gammeldags marked. Vi gleder oss stort, sier Vidar. På markedet kan besøkende komme og gjøre en handel. Eller bare ta en titt. Det er også fullt mulig å skravle med kjente og ukjente over en kopp kaffe og nystekte vafler.

- På markedet blir det mulig å finne loppis, vinylplater, håndarbeid, kremer, hundeklær, treskjæring, bøker, cd-er, musikk, fiskeutstyr, leker og ting og tang, smiler Vidar.

Markedet går av stabelen i klubbhuset på Bøn stadion, og vil vare i fem timer. Under fjorårets marked formelig strømmet folket til det populære markedet i det ærverdige og fine klubbhuset. Brødrene håper naturligvis å gjenta suksessen søndag.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no