19. jul
SOMMERFAVORITTER: Fredag kveld holder damekoret Crème Fraîche konsert ved eller i Nannestad kommunehus. Foto: Crème Fraîche
 
Crème-toner i Nannestad
Damekoret Crème Fraîche ønsker velkommen til en stemningsfull og sommerlig konsert ved eller i Nannestad kommunehus fredag 8. juni.

Publisert: 08.jun.2018 09:00
Oppdatert: 04.jun.2018 10:15

– Koret, som har medlemmer fra hele Romerike, gleder seg til å lage musikalsk sommerstemning i Nannestad. Vi skal presentere noen av våre sommerfavoritter, og publikum skal også få være med, slik at vi sammen sørger for god stemning og skaper en god innledning til årets Nannestadfestival, sier styreleder Liv-Karin Nordskag Aamodt.

FLERE STILARTER

Hun forteller at koret har satt seg som mål å beherske de fleste stilarter, og også på denne konserten spenner repertoaret vidt.

– Publikum vil få servert alt fra Gjendines bådnlåt til jazzlåten Birdland. Crème Fraîche har samarbeidet med en rekke kjente artister, blant annet med organist Iver Kleive i konserten Bak maskene og harpist Sidsel Walstad (KORK) i konserten Isroser, sier Nordskag Aamodt.

MUSIKALSK STEMNINGSROM

Koret har også hevdet seg i konkurranser både nasjonalt og internasjonalt, blant annet med å vinne Landsfestivalen for kor i sin klasse, og med to andreplasser fra konkurransen Musica Mundi i Italia.

– Nå gleder vi oss til å lage et musikalsk stemningsrom før vi runder av for sommeren, og ønsker å tilby vårt kjære publikum gode sommerminner og god sommerstemning. Publikum vil få servert både vakker musikk og grillmat med mer. Billetter kan bestilles på Nannestad servicekontor, og det blir også billettsalg ved inngangen så sant det er noen igjen, sier Nordskag Aamodt.

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no