15. sep
JUBILERER: Damekoret Crème Fraîche feirer 15-årsjubileum med stort show i Nannestad kommunehus 24.–26. november. Foto: Privat
 
Crèmetopper i Nannestad kommunehus
NANNESTAD: Damekoret Crème Fraîche fyller 15 år, og dette skal feires med showet Crèmetopper tre dager til ende i Nannestad kommunehus 24.–26. november.

Publisert: 13.okt.2017 15:00
Oppdatert: 22.nov.2017 12:48

Crèmetopper inneholder utvalgte godbiter gjennom 15 år, samt noe splitter nytt.

– Det serveres treretters middag med alle rettigheter underveis i showet, og det blir muligheter for dans til levende musikk fredag og lørdag. Jubileumsfeiringen rundes av med en søndags matiné, sier Mariann Holter i Crème Fraîche.

I fjor høst fylte koret storsalen i Nannestad kommunehus to kvelder på rad med jazzshowet Birdland.

Crème Fraîche ble stiftet i 2002 og består av medlemmer hovedsakelig fra Øvre Romerike, under kyndig ledelse av dirigent Ellinor Edlersdotter. Koret har satt seg som mål å beherske de fleste stilarter og har gjort seg bemerket med sitt ønske om å gi publikum en konsertopplevelse utenom det vanlige. Koret har også hevdet seg i konkurranser både nasjonalt og internasjonalt, senest under NM i 2015 da de vant damekor klasse A og i 2010 med to andreplasser fra konkurransen Musica Mundi i Italia. Våren 2017 deltok Crème Fraîche i urpremiere på Birkebeinerspillet. Koret har også utgitt egen CD, Words, i forbindelse med sitt 10-års jubileum.

– Vi håper publikum vil delta også i år på jubileumsfeiringen vår, sier Holter.

Det er forhåndssalg av billetter.

LES OSGÅ: Publikum rørt til tårer av Beauty and the Beast

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no