20. apr
FOREDRAG: Erik Tunstad har tilbrakt mange barne- og ungdomsår på gardermoen og Jessheim. 12. februar kommer han tilbake som foredragsholder. Foto: Privat
 
Darwin og evolusjon på Herredshuset
Erik Tunstad tilbrakte mange barne- og ungdomsår i Ullensaker. Nå kommer han tilbake til Jessheim for å fortelle om sitt yndlingstema Charles Darwin og evolusjonen.

Publisert: 02.feb.2018 11:30
Oppdatert: 01.feb.2018 13:11

Erik Tunstad er utdannet biolog og har skrevet sin hovedoppgave innen økologi om Tegefaunaen i en usprøytet eplehage. I 1985 begynte han å jobbe med forskningsjournalistikk. Erik Tunstad har skrevet en rekke fagbøker og han var en av initiativtakerne til stiftelse av organisasjonen Skepsis.

12. februar kommer han til Herredshuset på Jessheim, og holder foredrag i regi av Human-Etisk Forbund ved Ullensaker-Nannestad Lokallag.

– Tunstad har skrevet boka Darwins teori – evolusjon gjennom 400 år. Nettopp Charles Darwin og evolusjonen er hovedtema når han kommer til Herredshuset, sier Reidar Huse.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no