21. jul
SANG. Denne trioen framførte «Fordi jeg elsker deg» på en fantastisk måte.
 
Eidsvoll kulturskole hadde hendene fulle i helgen, med to konserter på to dager
RÅHOLT. Vakkert julespill.

Publisert: 12.des.2016 15:23
Oppdatert: 27.jan.2017 14:49

Fredag var det Eidsvoll kirke som fikk besøk av talentfulle barn og ungdommer, som spilte opp til konsert. Lørdag var det Råholt kirke som sto for tur.

HØYVERDIG

- Det var blåseinstrumentene som fikk vist seg fram i Eidsvoll på fredag. I kirka på Råholt var det mer gitarspill og her fikk slagverkene våre vist seg fram, kunne rektor ved kulturskolen, Astrid Holum, fortelle.

Holum forteller også at de to konsertene var helt forskjellige med forskjellige elever. Julekonsertene er en viktig del av årshjulet til kulturskolen.

- Elevene jobber lenge med julekonsertene. Det er noe spesielt med julestykkene, som elevene syns er morsomt å jobbe med. I tillegg er det stor stas å bli tatt med til julekonsertene. Det er noe høyverdig med det å spille i kirka, legger rektoren til.

ØVER HELE ÅRET

For kulturskolen er de største konsertene vårkonserten i Panorama, og nettopp julekonsertene. Elevene øver hele tiden på å opptre.

- Vi har mange småkonserter gjennom hele året. Blant annet på kulturtunet og på Kafé Henrik. Vi skal også spille mange andre steder i julen, sier Holum og forteller at det er viktig med trening på å opptre.

- Vi har over 450 dyktige elever som skal få vist seg fram. De små konsertene vi holder er derfor god trening. Målet er å få spille på vårkonserten og julekonsertene. Da er det lurt å trene på å opptre året rundt.

LES OGSÅ: Regnet stoppet ikke julestemningen

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no