19. jul
FAVORITTSTEMPEL: Hos bookmakerne har eidsvollduoen Stella Mwangi og Alexandra Rotan favorittstempel. Foto: NRK
 
Eidsvollingene er bookmaker-favoritter i MGP-finalen
– Alexandra og Stella kan bli vanskelig å slå i Spektrum. Dette kan gå hele veien til Lisboa, sier ekspert.

Publisert: 17.jan.2018 09:00
Oppdatert: 16.jan.2018 10:47

Alexandra Rotan (21) og Stella Mwangi (31) må finne seg i et kraftig favorittstempel før den norske MGP-finalen som går av stabelen i Oslo Spektrum 10.mars. Sammen med Grand Prix-konge Alexander Rybak, er Romerike-duoen bookmakernes heteste tips til å stikke av med seieren og representere Norge i den internasjonale finalen i Lisboa i mai.

LES OGSÅ: To eidsvollinger blant årets MGP-artister

Vanskelig å slå

- Dette er svært dyktige jenter som utfyller hverandre perfekt. De har en meget sterk låt i ”You got me”, og internasjonal rutine i massevis. Samtidig er de unge og ”hippe” nok til å treffe den yngste målgruppen. Eidsvoll stiller rett og slett med en kruttsterk kombo som skal bli vanskelig å slå å Spektrum, sier spillanalytiker Frank Porturas i ComeOn!

Porturas har i årevis fulgt norske musikkonkurranser tett, og har solid CV på å plukke ut riktig vinner. Senest under høstens «Stjernekamp» da han tippet Adam Douglas som vinner allerede før konkurransen var i gang.

- Vinnerformelen i TV-sendte musikkonkurranser er alltid en miks av talent, låtmateriale, personlighet og skjermtekke. Derfor ligger det også i kortene at Alexander Rybak kommer til å gjøre det skarpt i år. Han er den moderne Grand Prix-kongen i Norge etter seieren i 2009, sier spillanalytikeren.

Store forskjeller

Mens man får fire ganger innsatsen om man setter pengene på Rotan/Mwangi eller Rybak, får man til sammenlikning 50 ganger innsatsen om man setter pengene på den tidligere «The Voice»-deltageren Nicoline Berg Kaasin og hennes låt «Light me up».

- Ingenting galt sagt om Nicoline. Hun er både søt og flink, men låta blir trolig for svak i dette selskapet. Det blir på mange måter litt rått parti når du skal opp mot tidligere MGP-vinnere som Stella og Rybak, sier Porturas.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no