17. sep
NM-VINNER: Emma Kahn fra Nannestad ungdomsskole er uoffisiell juniornorges-mester i støvelkast etter at hun deltok i en støvelkastkonkurranse da Nannestad Turlag arrangerte Opptur for 8.-klassinger. Foto: Karl Henrik Laache
 
Emma Kahn «norges-mester» i støvelkast
Under Opptur for åttendeklassene på Kløvberget i Maura ble det holdt uoffisielt junior-NM i støvelkast.

Publisert: 11.mai.2018 11:00
Oppdatert: 09.mai.2018 11:38

Da Nannestad Turlag arrangerte Opptur på Kløvberget hadde Emma Kahn og Tom Talgø, begge fra Nannestad ungdomsskole, lengste kast i henholdsvis jente og gutteklassen.

– Da resultatene ble meldt inn til DNT ble det klart at Emmas kast var lengst blant jentene. Emma er dermed uoffisiell juniornorgesmester i støvelkast, sier Karl Henrik Laache, leder i Nannestad Turlag.

Premien er et par sko og støvler fra Viking og et diplom som ble delt ut av Laache. Også den lokale vinneren i gutteklassen, Tom Talgø, får et par støvler fra Viking for prestasjonen.

Laache opplyser at det uoffisielle NM-et, som arrangeres i samarbeid med DNTs partner Viking Footwear, var en suksess ved flere arrangementer i år.

Over 32.000 ungdommer deltok på Opptur i år.

LES OGSÅ: Ei uke med krig på timeplanen

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no