18. sep
 
En liten forsmak på livet som artist
Frode Larsen fra arrangørsiden og tidligere deltaker Alexandra Rotan er enig om at det er sceneerfaring som er noe av det beste med sangkonkurransen Stjerneskuddet.

Publisert: 08.aug.2018 14:00
Oppdatert: 08.aug.2018 13:50

Stjerneskuddet gjennomføres nemlig på en scene der det er profesjonelt lys og lyd. Det er noe som gir deltakerne nyttig sceneerfaring.

– For mange er det kanskje erfaringen som er det viktigste med hele konkurransen, sier primus motor for Jessheimdagene, Frode Larsen.

UFORMELL

Han tror mye av grunnen til at konkurransen har blitt så populær er at den er uhøytidelig og uformell.

– Vi prøver å tone ned konkurransedelen. Dette skal først og fremst være moro, men det at vinneren får muligheten til å spille inn noen sanger i studio gjør det nok ekstra spennende for deltakerne som gjerne er ivrige sangere og musikere fra før, forklarer Larsen.

ENGASJERER

Ifølge Larsen har det alltid har vært en jevn tilstrømning av deltakere.

– Dette var nok noe som traff. Vi merket at det var stor interesse for at en konkurranse som dette ble arrangert, og vet at det er mange som er talentfulle. Vi ønsket også at barn- og unge skulle være mer enn passive tilskuere, sier han.

TOK SJANSEN

Råholt-jenta Alexandra Rotan har deltatt i Stjernskudd to ganger. På andre forsøk, i 2009 ble hun årets stjerneskudd. Senere sto hun som artist på scenen under Jessheimdagene i 2012.

Alexandra Rotan har veldig gode erfaringer med konkurransen.

– Jeg er veldig glad for at jeg turte å ta den sjansen. Det var veldig spennende å stå på scenen, sier Rotan, som var 11 år første gang hun deltok.

MOTIVERENDE

Selv om mange ulike faktorer har hatt mye å si for hennes artistkarriere tror Rotan at Stjerneskuddet har hatt stor betydning.

– Jeg tror de gode tilbakemeldingene jeg fikk den første gangen motiverte meg til å gå videre med sangen, forklarer Rotan.

NYTTIG ERFARING

– Det er viktig å gripe de mulighetene man får, og hvis det er noen som går med en liten artistdrøm i magen vil jeg anbefale dem å delta på konkurranser som Stjerneskuddet, sier hun.

Rotan tror sangkonkurransen kan være en nyttig erfaring for mange da det kan gi en liten forsmak på artisttilværelsen.

– Man må bare gjøre det. Det virker kanskje skummelt når man står på scenen, men man blir veldig stolt av seg selv etterpå, forklarer Rotan.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør (konst.):Vegard Storbråten Øye »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no