16. jul
GLEDER SEG. Kultursjef Jon Henrik Solhei og kulturkonsulent Kathrine Øynebråten ser fram til den lokale kulturuka i Ullensaker.
 
Et mylder av aktiviteter under kulturuka
ULLENSAKER. Klart for ti dager med kulturelle begivenheter.

Publisert: 02.mar.2017 20:12
Oppdatert: 04.mar.2017 19:54

- Igjen så spenner kulturuka bredt. Årets program favner alle innbyggerne våre, fra de aller yngste til de eldste, sier kultursjef Jon Henrik Solhei.

Kulturuka varer fra 10. til 19. mars og inneholder totalt 84 arrangementer og seks utstillinger. Den inneholder blant annet lesestund på bibliotekene, kultur-workshops i Gystadmarka barnehage, sjablong-graffiti på ungdomshusene, forestilling med Jessheim videregående, forestilling med kulturskolen og global bygdefest for alle kvinner på Kløfta velhus. Andre innslag er fotoutstillingen «Mitt Borgen» i Alfhallen, kulturdag i St. Gudmunds menighet, konserter og utstilling på Kreti & Pleti, kåseri om Jessheim på Frivilligsentralen, foredrag om utbyggingen i Nordkisa på Nore, Damenes aften på Herredshuset og allsang, hyggekveld og konserter på bo- og aktivitetssentrene.

Kulturkonsulent Kathrine Øynebråten oppfordrer alle til å få med seg den offisielle åpningen av uka, som også markerer starten på skulpturutstillingen «Capture the Blue» på Rådshusplassen. På åpningen blir det også utdeling av kommunens priser og stipend. Årets kulturuke er nummer 15 i rekken.

Amandus-nominerte elever: - Vi liker utfordringer

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no