22. aug
 
Eva May tegnet beste Fredens framtid
NANNESTAD: Eva May Eilevmoen, elev ved Maura skole, vant Lions Nannestads tegnekonkurranse. Tema for årets konkurranse er Fredens framtid.

Publisert: 10.nov.2017 17:00
Oppdatert: 10.nov.2017 13:44

Eilevmoen fra klasse 7B mottok 500 kroner som belønning for sitt bidrag, mens hennes innsats også innbrakte klassekassen 1.000 kroner. Samtlige 7.-klassinger var samlet da vinneren ble utropt. Juryen uttaler om vinnerbildet: «Tegningen uttrykker et tydelig og godt svar på oppgaven som i år heter: Fredens framtid. Ved bruk av symboler som duen og båndet med hjerter er det lett å se at tegneren tror på en framtid for fred på vår jord og i alle verdens land. Jurymedlemmene var helt enige i sin dom og var mektig imponert over modenheten som tegneren har utvist.»

Tegnekonkurransen er internasjonal, og Eilevmoens bilde går nå videre til distriktsfinalen for Oppland, Hedmark og kommunene Eidsvoll, Ullensaker og Nes i Akershus. I Norge deltar barn i alderen 11–14 fra om lag 200 skoler. Vinner av distriktsfinalen går videre til en Norges-finale.

LES OGSÅ: Lions 100 år: 200 gjester var med på jubileumsfesten

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
JURYENS BEGRUNNELSE: ’Ved bruk av symboler som duen og båndet med hjerter er det lett å se at tegneren tror på en framtid for fred på vår jord og i alle verdens landª, heter det blant annet. Foto: Bjørn Ole Fjeldbo
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no