22. okt
HALLOWEEN: Tirsdag blir det ny stor Halloween-fest i Råholthallen. Her Leah Sofie Andreassen, Thea Helene Skjølås og Thea Kitty Kval Hundstad under fjorårets arrangementet. Foto: Thomas Hansen
 
Felles Halloween-feiring i Råholhallen
RÅHOLT: Tirsdag inviteres det til stor HalloVenn-fest i Råholthallen.

Publisert: 29.okt.2017 09:00
Oppdatert: 26.okt.2017 15:04

– Intensjonen med denne festen er å skape et felles møtested for barna så de ikke går langs vegene for å samle inn godteri. Det er jo også sosialt for foreldrene å samles, sier Anne Lene Rudsengen, styrer i Læringsverkstedet barnehage på Råholt.

Hun opplyser at det er tilrettelagt for barn i alle aldre.

AKTIVITETER OG GODTERI

– Vi oppfordrer foreldre med de yngste barna om å komme litt tidligere på kvelden. Det legges opp til at de som gjennomfører aktiviteter får en strikk som kan byttes inn i godteri. Imidlertid trenger man ikke å delta på aktiviteter for å få godteri. Alle får uansett like mye, sier Rudsengen.

Hun forteller at det fjor deltok om lag 3.000 personer på HalloVenn i Råholthallen.

– Vi har gøyale aktiviteter, mange kilo godteri og en haug med hyggelige medarbeidere som vil gjøre kvelden til en fin opplevelse for deg og dine barn, sier Rudsengen.

OVERRASKELSER

Det blir aktiviteter som bruskassestabling, hoppeslott, putevandring, hinderløype, bowling, muffinspynting, ansiktsmaling og noen nye overraskelser.

For de treffsikre blir det kasting av piler, baller, flasker og erteposer. Alle får godteripremier hver gang man gjør noe. I kioskene kan man kjøpe pølser eller pizzasnurrer til den som hoppet over middagen, kake til kakemomsen og kaffe til den kaffetørste.

INGEN SKUMLE ANTREKK

– Vi ønsker at alle barn skal føle seg trygge og får en positiv opplevelse av arrangementet, derfor ber vi om at ingen kler seg ut i skremmende kostymer eller bruker masker, sier Rudsengen.

Barna må bruke posen de får utdelt ved innsjekkingen til å samle inn godteri i. Arrangører er Pinsekirken Håpet, Vestenga søndagsskole og Læringsverkstedet barnehage Råholt og Dal, samt mange hundre ildsjeler fra lokalmiljøet.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Salberg Rødfoss »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no