17. jul
UTSTILLING: Iren Sandholt (t.v.) og Thorhild Eikholm er to av fire som åpner salgsutstilling av sine malerier i Femell-gården.
 
Fire damer stiller ut i Femell-gården
De har malt i flere år, og nå har det lagret seg opp med for mange kunstverk på loft og i kjeller. Derfor har de nå fyllt opp den gamle Femmel-gården i Sundet med fargesprakende malerier. Lørdag åpnes det for salg.

Publisert: 10.nov.2017 12:00
Oppdatert: 10.nov.2017 11:00

De elsker å male, men det finnes grense for hvor mange malerier manhar plass til. Nå selger Anne Haraldsen, Iren Sandholt, Thorhild Eikholm og Tove Tømte unna for å gjøre plass til nye malerier.

FARGESTERKE UTTRYKK

De går på malerkurs hos Greta Bråthen på Jessheim, og de maler med akryl på lerrett, men benytter seg av flere teknikker. Her finnes både figurative og nonfigurative bilder, men alle har til felles at de har et fargesterkt uttrykk.

– Eivind Olsrud har vært så snill og velvillig at vi får være her helt gratis, forteller Eikholm og Sandholt.

Lørdag åpner de for salg - og så stenger de igjen fram til 3. desember, som er 1. søndag i advent og julegrantenning i Sundet. I mellomtiden kan kunsten deres beskues gjennom de store butikkvinduene i Femmel-gården.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no