20. jul
DEBUTERER: Christoffer Fjeldstad debuterer med skulpturer i Galleri Haaken. Foto: Privat
 
Fjeldstad debuterer med skulpturer
NANNESTAD/OSLO: Christoffer Fjeldstad stiller for første gang ut skulpturer. Sammen med ti malerier er det en samling av sju skulpturer i Galleri Haaken.

Publisert: 02.sep.2017 06:00
Oppdatert: 02.sep.2017 07:51

– Jeg har lenge ønsket å komme i gang med skulpturer, men har hatt plassmangel. Før utstillingen ferdigstilte vi et nytt arbeidslokale på over 200 kvadratmeter på min hjemgård. Dette har gitt meg helt andre muligheter. Både galleriet og publikum har vært veldig positive, sier Christoffer Fjeldstad.

– Vi er stolte av å kunne presentere Christoffer Fjeldstads fjerde separatutstilling Good News. Skulptursamlingen gir assosiasjoner til et bymiljø med abstraherte religiøse bygninger krysset med skyskrapere. Med sine tegneserieliknende gjengivelser av personlige situasjoner og objekter lar Fjeldstads produksjon seg lenke til både til pop-art og til en av gigantene innen New York-skolen, Philip Guston. Fjeldstads malerier veksler mellom nyanser i gråtoneskalaen og en klar, fargesterk koloritt, skriver Galleri Haaken på sin hjemmeside.

Utstillingen varer til 10. september.

LES OGSÅ: – Ekelands maleri har det aldeles utmerket

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no