12. nov
POLITIET: – La ikke løse gjenstander bli liggende i bilen, oppfordret lensmannsbetjent Odd G. Burmo i 1993.
 
FRA ARKIVET: Lensmannskontoret i Nannestad og Gjerdrum: – Ta ikke verdier med på skogsbilturer

Publisert: 18.aug.2018 15:00
Oppdatert: 17.aug.2018 13:46

For 25 år siden var det et stort problem med tyverier fra parkerte biler.

Lokalavisen skriver: Folk som parkerer sine biler Romeriksåsen for å dra på fisketur eller bærplukking blir stadig vekk utsatt for innbrudd i bilene.

Nå er problemet blitt så stort at lensmannskontoret i Nannestad og Gjerdrum går ut med en generell advarsel til bileierne: – Fjern alle verdisaker før dere drar innover skogsbilvegene.

VERST I GJERDRUM

– Det er verst i Gjerdrum almenning, men problemet er ikke ukjent nordover heller, sier lensmannsbetjent Odd G. Burmo ved Nannestad og Gjerdrum lensmannskontor.

– Folk som observerer mistenkelig kjøring på disse vegene bør notere seg bilnumrene. Dersom det oppdages ulovligheter, bør man snarest ringe oss. Kanskje kan vi få stanset bilene før de kommer ut på riksvegen, sier Burmo. Under bilinnbruddene er det ikke bare løse gjenstander som blir stjålet. Radioer og kassettspillere forsvinner også. – Men bileierne bør i hvert fall ikke legge igjen vesker og slikt i bilen. Legg løse verdisaker igjen hjemme, oppfordrer Burmo.

(10. august 1993)

Martinsen i landslagstroppen

Eidsvollingen Ole Einar Martinsen, som spiller for Rosenborg, er tatt ut i landslagstroppen til fotballkampen mot Færøyene i kveld. Martinsen var opprinnelig ikke med blant dem som landslagssjef Egil «Drillo» Olsen hadde tatt ut, men da Lyns Ronny Johnsen måtte melde forfall på grunn av skade, åpnet mulighetene seg for den lovende eidsvollingen.

(10. august 1993)

Tilbyr tomter

– Vi vil tilby tomter i Eidsvoll til de som blir brørt av utbyggingen av Gardermoen. De får sikkert tilbud av Ullensaker kommune også, men vi vil gi dem flere valg-muligheter, sier Arild Sandahl, leder for A/S Eidsvoll Tomteselskap. Øbygg A/S, Bjørn A/S og A/S Eidsvoll Tomteselskap har gått sammen om å arrangere en boligkveld for beboere ved Gardermoen. (11. august 1993)

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør (konst.):Vegard Storbråten Øye »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no