21. okt
INSPIRERT: Tord Gustavsen lot seg inspirere av landskapet og Hurdalssjøen under sin konsert mandag. Foto: Norges Blindeforbund
 
Fra Teheran og San Francisco til Hurdal
Jazzpianist Tord Gustavsen fra Hurdal reiser verden rundt på turné. Mandag satte han an tonen mellom valg og vedtekter på Blindeforbundets årsmøte.

Publisert: 27.sep.2017 12:30
Oppdatert: 27.sep.2017 12:35

– Jeg er grådig glad og stolt over å kunne introdusere en artist som har beæret oss med et besøk, innimellom konserter i San Francisco, London, Frankrike, Tyrkia, Italia, Iran (!) og Tyskland, sa Mia Jacobsen, informasjonssjef i Blindeforbundet som selv er fra Hurdal, under introduksjonen.

Med intens innlevelse trakterte Tord Gustavsen flygelet og ga blinde og svaksynte landsmøtedeltakere fra hele landet en minikonsert på Hurdal syn- og mestringssenter. Besøket resulterte også i et nytt musikkstykke.

– Det var et tema som ble til på lydprøven under konserten i Teheran forrige uke, men som manglet en kontrast. Denne fant jeg og startet utviklingen av her i Hurdal i dag, sier Gustavsen.

Som en hyllest til hender som ser (altså fingre som leser blindeskrift), spilte han gåsehud på tilhørerne med Graceful Touch.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no