20. apr
SJAKK. Ole Bjerkeg (t.v.), leder for Nannestad eldreråd, og Jon Henrik Solhei, daværende virksomhetsleder for kultur i Nannestad kommune, tok et slag lynsjakk da Fredagstreffet ble startet i fjor. Kirsten Skjølås (t.v.), Nannestad pensjonistforening, Kari Holst-Larsen, biblioteksjef i Nannestad, og Anita Thoresen, daglig leder for Nannestad frivilligsentral, var tilskuere.
 
Fredagstreff med sjakk
NANNESTAD. Interessen for sjakk er økende i Nannestad. Nå startes det en sjakkgruppe tilknyttet Fredagstreffet i Nannestad bibliotek.

Publisert: 09.mar.2017 10:56
Oppdatert: 09.mar.2017 12:48

– Det har vært etterspørsel etter sjakk, og vi har invitert Åge Roar Fjeldberg og Halvor Fjeldberg til å bistå med å sette i gang en sjakkgruppe. De kommer tilbake 31. mars. Vi håper det er interesse for tilbudet og alle er hjertelig velkomne, øvede og nybegynnere, sier Kari Holst-Larsen, biblioteksjef i Nannestad.

Stor aktivitet og engasjement på aktivitetssenteret, som nå har fått navnet Fredagstreffet, samles i Nannestad bibliotek hver fredag formiddag med variert program.

– Førstkommende fredag står i tillegg til sjakk boccia på programmet. Boccia har visst seg å være en suksess og samler en trofast gruppe hver gang som ønsker seg flere spilleglade deltakere, sier Holst-Larsen.

Hun mener det fine med fredagstreffet er at man ikke binder seg opp, men kan delta på det man vil og når det passer.

– Her er det muligheter til å bli kjent med nye folk, om du kommer alene eller sammen med andre. Vi spiller og slår av en prat over en kaffe kopp, sier biblioteksjefen.

Fredagstreffet er et samarbeid mellom Nannestad bibliotek, Nannestad sanitetsforening, Nannestad pensjonistforening og Nannestad Frivilligsentral.

STOR SJAKKINTERSSE: Sliter med å få plass til alle

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no