19. jul
Snille barn: Her er barn og voksne fra oransje avdeling i Læringsverkstedet Mork Barnehage og leverer julegaver til barna på flyktningmottaket i Hurdal.
 
Gavmilde barn ga bort fine julegaver
Barna i Læringsverkstedet Mork Barnehage har virkelig vist hvor gavmilde de er.

Publisert: 24.des.2017 06:00
Oppdatert: 24.des.2017 07:18

Barn og voksne på oransje avdeling har i høst lært mye om gjenbruk, kildesortering og det å ta vare på dyr og naturen vår. Eidsvoll kommune har realfag som satsingsområde, og barnehagen har gjennom sitt arbeid sett nærmere på en del av det som finnes innenfor bærekraftig utvikling.

– Vi har hatt besøk fra Fretex, hvor vi fikk høre om og se eksempler på ting de lager av for eksempel gamle klær, ullpledd og bøker. Barna har i etterkant hatt med mange ting til Fretex. Vi har også redesignet våre egne T-skjorter og pyntet hermetikkbokser som skal brukes til blomsterpotter. Til våren skal vi besøke Øras, slik at barna får se hvordan kildesortering fungerer der, sier Gro Engelstad Gran, pedagogisk leder på oransje avdeling i barnehagen. I tillegg har de gjennomført omvendt julekalender i år, hvor barna har hatt med seg pent brukte leker, bøker og klær. Dette har de nå gitt til flyktningmottaket i Hurdal.

– Vi synes det er fint å hjelpe folk i nærmiljøet, sier Gran.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no