18. jul
EN MUSIKALSK FAMILIE: Lotte Sollie kommer fra en musikalsk familie. Jessheim-jenta tror det har hatt mye å si for at hennes musikkinteresse er så stor.
 
Gir ut musikk fortløpende
Lotte Sollie har sunget helt siden hun var liten, men nå satser 22-åringen fra Jessheim enda litt mer på musikken enn tidligere.

Publisert: 20.okt.2017 12:00
Oppdatert: 19.okt.2017 12:24

– Vi har alltid hatt piano i stua. Mamma har sunget en del, og farmor var artist på 50 og 60-tallet. Alle i familien holder på med musikk så det at jeg også begynte var vel uunngåelig, forklarer Sollie.

Den store artistdrømmen var nok mest tilstedeværende da hun var yngre, men musikken har alltid vært en svært viktig hobby for 22-åringen.

LES OGSÅ: Emma og Mathea er klare for hovedrollen i «Annie»

GIR UT MUSIKK FORTLØPENDE

I midten av august ga Sollie ut albumet «Even If», mot slutten av september kom singelen «Et ord», og planen er at en ny singel skal bli sluppet i løpet av en måned.

Selv om Sollie har gitt ut mye musikk i det siste, er artistkarrieren foreløpig bare en morsom hobby.

– Alle sangene fra albumet ble vel spilt inn for et og et halvt år siden. Det tar fort litt tid når jeg ikke jobber med musikken på fulltid, forklarer 22-åringen, som fullførte sykepleierutdanningen før sommeren.

Hun forsøker allikevel å promotere seg som artist, og kunne godt tenke seg noen spillejobber hvis muligheten byr seg.

FÅR GOD HJELP

Utgivelsen av musikken er imidlertid ikke et soloprosjekt. Hun skriver både melodier og tekster på egen hånd, men Jessheim-jenta har blant annet fått god hjelp fra Dennis Thornæs som produserte, miksa og mastra «Et ord»-singelen i studioet sitt i Nannestad.

– Jeg er veldig heldig som har gode venner som kan hjelpe meg. Uten dem hadde alt dette vært mye vanskeligere, og nesten helt umulig, forklarer Sollie.

– Akkurat nå gir jeg ut den musikken jeg gir ut, og så får det føre til det det fører til, legger hun til.Håpet er imidlertid at hun får muligheten til å fortsette med musikken en god stund framover.

KOMBINERER

Det er allikevel ikke bare musikken hun fokuserer på nå.

– Jeg forsøker å reise så mye som mulig, samtidig som jeg kombinerer det med jobb som sykepleier, musikken og andre hobbyer. Jeg gikk rett fra videregående og over til høyskole- utdannelse så jeg avventer litt med fast jobb, og forsøker å gjøre så mye som mulig av alt det jeg har hatt lyst til å gjøre, men ikke fikk gjort da jeg gikk på skolen, forklarer Sollie.

POPULÆRT I SUNDET: Både band og publikum står i kø for nystartede Eidsvoll Live

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no