20. jul
GULL: Ullensaker skolekorps ble distriktsmestere i helgen. Foto: Ullensaker skolekorps
 
Gull til skolekorpset
Lørdag tok Ullensaker skolekorps førsteplassen i 3. divisjon i distriktsmesterskapet 2018.

Publisert: 16.apr.2018 17:00
Oppdatert: 16.apr.2018 19:14

I helgen som var arrangerte NMF region Øst (Norges Musikkorps Forbund) årets distriktsmesterskap i Lørenskog, Asker og Fredrikstad. Over påmeldte 70 skolekorps viser at korpsånden i Akershus lever i beste velgående.

I Lørenskog ble det konkurrert i 1. divisjon janitsjar, 2. divisjon janitsjar, 3. divisjon janitsjar, 4. divisjon, og Aspirant/junior. Det var der Ullensaker skolekorps gikk til topps i 3. divisjon – i selveste Musikkorpsenes år.

Der konkurrerte de mot åtte andre skolekorps. Dirigenten var Maren Kristine Mørck.

MYE ARBEID BAK

– Det er morsomt å delta, men ekstra morsomt å vinne. Stor stas for barna som ble veldig glade, sier Ragnhild Stokker i korpsstyret, som trekker fram all innsatsen.

– Bak en slik seier ligger mye øving for både musikanter og dirigent. Dessuten er det gøy for støtteapparatet også, som bruker mye tid og energi i korpset. Da er det morsomt med en fin belønning, påpeker hun.

– Hva skjer fremover?

– Vi feirer med marsipankake på Skogmo onsdag. Så spiller vi på åpningen av årets stolpejakt ved Nordbytjernet 1. mai, i et samarbeid med Ullensaker orienteringslag. Det blir ingen tid til å hvile, for i juni setter vi kursen mot Tallinn. Når vi kommer hjem derfra blir det fullt fokus på jubileumsfeiringen vår i Kong Rakne i november. Vi fyller 60 år i år, og da må vi slå på stortromma, sier Ragnhild Stokker.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no