19. jul
TUR. Bjørn Dæhlie skal snart starte opptakene til enda flere programmer med Gutta på tur. Arkivfoto: Jan Arne Sandholtbråten
 
Gutta skal på tur igjen
NANNESTAD. Det er 15 år siden vi sist så dem sammen i serien, men nå skal Gutta på tur på tur igjen.

Publisert: 23.mar.2017 10:49
Oppdatert: 23.mar.2017 11:21

Bjørn Dæhlie, Arne Hjeltnes, Arne Brimi og Vegard Ulvang tok tv-seerne med storm i programserien Gutta på tur i forrige årtusen. Til høsten lanserer de opp med fire nye programmer på TV 2.

– Vi gutta er en del sammen, og har snakket om dette en stund. Når TV 2 i år fyller 25 år, syntes vi det var en riktig anledning. Det blir fantastisk moro, selv om jeg av idrettsfolk har lært at comeback kan være veldig skummelt, sier Arne Hjeltnes i en pressemelding.

UT PÅ TUR

Gutta på tur er en norsk reise- og kokkeprogram der tv-personligheten Arne Hjeltnes, kokken Arne Brimi, og skiløperne Vegard Ulvang og Bjørn Dæhlie reiste verden rundt fra 1995 til 2002. Med seg hadde de flere kjendiser som turkamerater, med selveste kong Harald som gjest i et spesialprogram i 2010. Dæhlie og Ulvang brøt samarbeidet med TV2 I 2002 etter kanalens famøse program om doping og norske langrennsutøvere under OL på Lillehammer.

Nå er dette tydeligvis historie, og opptakene til den nye sesongen starter trolig allerede i mai.

Idéen til programmet

Arne Hjeltnes tok initiativet til samarbeidet med Bjørn Dæhlie og Vegard Ulvang under OL i Albertville i 1992. Han så potensialet til skistjernene, skriver tv2.no.

Dæhlie kom med forslag om skyting av ryper sammen med Arne Brimi, og lage fem reportasjer til God morgen Norge.

– Vi skulle bli TV2s svar på Kjell Kristian Rike og Jon Herwig Carlsen, men så fortsatte vi bare å gå på ski. Jeg skjønte de murret litt, så da sa jeg til Vegard at nå slutter de sikkert å betale oss hvis vi ikke leverer et eller annet. Vi hadde vært på Sognefjellet og fått servert rype da vi var på landslagssamlinger, så det var starten, forteller Bjørn Dæhlie til Øyvind Mund i programmet Norges Beste på TV 2.

LES OGSÅ: Bjørn Dæhlie har sikret seg ni Sundet-eiendommer på få måneder

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no