23. jul
TIL NANNESTAD. Fredag gjester Hanne Krogh Nannestad bibliotek. Foto: Anne Brit Solland
 
Hanne Krogh til Nannestad bibliotek
NANNESTAD. Fredag 19. mai kommer Hanne Krogh til Fredagstreffet i Nannestad bibliotek.

Publisert: 18.mai.2017 11:30
Oppdatert: 18.mai.2017 10:33

– Vi gleder oss veldig. Dette blir fest. Det er veldig hyggelig at Hanne Krogh vil ta turen til Nannestad. Vi hadde lyst til å gjøre litt ekstra på den offisielle avslutningen for Fredagstreffet før ferien, sier Kari Holst-Larsen, biblioteksjef i Nannestad.

Fredagstreffet er et samarbeid mellom Nannestad bibliotek, Nannestad sanitetsforening, Nannestad pensjonistforening og Nannestad Frivilligsentral.

Hanne Krogh platedebuterte som 14-åring i 1970 med singlen Lukk opp min dør. Året etter vant hun den norske Melodi Grand Prix-finalen med melodien Lykken er, og representerte Norge i den internasjonale finalen i Irland.

Hun opptrådte i TV-show i Tyskland og rundt om i Norden, og spilte inn Lykken er både på norsk, svensk og tysk. Etter flere plateutgivelser valgte hun å trekke seg bort fra platebransjen i noen år, og hun søkte seg inn på Nissen gymnas der hun tok skuespillerutdannelse. Dette førte til hovedrollene i spillefilmene Crash og ikke minst klassikeren Reisen til Julestjernen der hun spilte Sonja. I 1985 vant hun som en del av Bobbysocks Melodi Grand Prix sammen med Elisabeth Andreassen.

LES OGSÅ: Knallåpning for bibliotekets nye kulturarena

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no