20. okt
 
Helaften med Kurt og Åge – fylte Sundet med feststemt musikk
SUNDET. Publikum kunne virkelig «levva livet» og danse seg varm i trøya da det ble spilt opp til fest i Sundet lørdag kveld.

Publisert: 11.jun.2017 06:30
Oppdatert: 11.jun.2017 06:38

Med et flersifret antall billetter forhåndssolgt og godt kjente artister på scenen, lå alt til rette for en feststemt aften i Sundet lørdag – feststemt ble det, til de grader.

Stemningsfullt

Et publikum i strålende humør møtte Kurt Nilsen og bandet da de entret scenen.

Og da den glade bergenseren etter hvert tro til med flere velkjente låter, ble ikke stemninga noe dårligere på Skjoldnestangen.

– Vi musikere har mange følelser som må ut, og de kommer til uttrykk i balladene. Så her får dere kveldens ballade, sa Nilsen med glimt i øyet fra scenen.

Og «Remember me» så ut til å sette følelsene i sving hos flere. Publikum var heller ikke vanskelig å be da Nilsen bød opp til allsang.

Godt fornøyd med kvelden

– Kurt har absolutt vært veldig bra, og vi regner ikke med at Åge og Sambandet blir noe dårligere. Rockefoten er på, så vi gleder oss stort! sa en feststemt vennegjeng bestående av Jon Ola Lien, May-Elisabeth Fossum, Irene Myren, Bjørn Myren og Hege Rosøy. De var alle enige om at det er veldig ålreit at det skjer noe i bygda.

– Vi kan ikke sitte på gjerdet nå. Klart vi må være her i kveld, smiler Fossum.

Ekstra spent var kanskje trønderen i gjengen.

– Jeg har hørt mye på Åge opp igjennom oppveksten. Nå fikk jeg billetter av kona i gave, forteller Bjørn Myren.

Levde opp til forventningene

Og om ikke stemninga var på topp med Kurt Nilsen bak mikrofonen, var den i alle fall det da Åge Aleksandersen og Sambandet steg opp på scenen noe senere på kvelden. Flere hadde tatt rockefoten på og trønderrocken så ut til å slå an blant folkemassen.

Publikum kunne nok heller ikke bedt om en bedre start. Aleksandersen og Sambandet startet showet med «levva livet», og deretter gikk det kast i kast med flere kjente slagere til langt over midnatt.

– Frister med gjentakelse

Arrangøren anslår at det var litt i underkant av 2500 publikummere på plass. Og tross noen færre oppmøtte enn håpa, var de godt fornøyd med kvelden.

– Den har vært strålende! Det har virka som om publikum har storkost seg også, og det er jo målet, sier daglig leder Roar Halvorsen i Eidsvold Turn Fotball, og legger til at det frister med gjentakelse.

– Men vi får ta en evaluering på det senere. Det er uansett moro å ha fått til en kveld som denne her i Eidsvoll, avslutter han.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Ga publikum valuta for pengene. Åge Aleksandersen og Sambandet la turnéstarten sin til Eidsvoll og Skjoldnestangen – og det gjorde de med glans. Sjeldent har det vel vært mer liv i Sundet enn da trønderrockebandet spilte opp til fest. Både Aleksandersen og gutta i Sambandet ba på seg selv og ga publikum valuta for pengene, og litt til.
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no