17. jun
KLAR FOR DANSEFEST. Eidsvoll-ordfører John-Erik Vika slo av en prat med Tor Fanø og Inger Gulbrandsen. Bak: Inger Melby og Line Gresmo.
 
Helhjertet danseglede
GARDERMOEN. Ole Ivars-vokalist Tore Halvorsen skal hjerteopereres om to dager. Å svikte fansen som strømmet til The Quebe fredag kveld for årets dansegalla, kom likevel ikke på tale.

Publisert: 20.mai.2017 21:00
Oppdatert: 20.mai.2017 22:26

Gjennom mange år har ildsjel og initiativtaker Trude Essie Ask fra Kløfta, invitert mennesker med ekstra behov for tilrettelegging til å komme sammen for sosialt samvær med dans og musikk. Etter hvert har arrangementet Diskoteket vokst seg større og større. Fredag kveld strømmet over 600 deltakere til Clarion The Quebe, for årets store dansegalla.

– For mange er dette årets høydepunkt og de har gledet seg i mange måneder til denne kvelden. Her er deltakergleden stor, og danseiveren på topp, sier Ask, som sammen med hele ordfører-laget fra Øvre Romerike ønsket deltakerne velkommen.

Etter å ha varmet opp med pizza og forfriskninger var det duket for å svinge seg på parketten til toner fra Ole Ivars og deretter DJ Terje.

SISTE INNSPURT

– Det å spille for denne gjengen er helt ubeskrivelig. Vi har nok nesten ikke mer ihuga fans enn mange av dem som er her i kveld. Å møte et sånt publikum, med en sånn glede og helhjertet engasjement – det varmer, og det er noe vi har gledet oss veldig til, sier Ole Ivars-vokalist Tore Halvorsen og bandkollega William Kristoffersen.

Halvorsen fikk nylig beskjed om at han må gjennom en omfattende hjerteoperasjon.

– Jeg skulle jo egentlig ikke vært her, så dette er absolutt siste innspurt, og jeg er veldig glad for å kunne være her i kveld sier han.

ORDFØRER-LAG PÅ DANSEGALLA

Diskoteket er en organisasjon som i 25 år har arrangert diskotek for mennesker med behov for tilrettelegging, og arrangementet mottar støtte til gjennomføringen fra ulike private og kommunale bidragsytere.

– Dette betyr enormt mye for den enkelte deltaker. Vi har mange som er med fra Eidsvoll her i kveld, og det er fantastisk å se den glede og engasjement som alle og enhver kommer med hit i kveld. Det er et veldig viktig arrangement som vi i de ulike kommunene støtter opp om, og derfor er vi ordførerne også samlet her i kveld, for å vise vår støtte til arrangøren og alle deltakerne, sier Eidsvoll-ordfører John-Erik Vika, sammen med kollegaene Runar Bålsrud fra Hurdal og Tom Staahle fra Ullensaker.

STØTTE FRA FLERE HOLD

Clarion Hotel har gjennom Petter Stordalen og Nordic Choice Hotels sitt WeCare fond, søkt og fått tildelt midler og støtte til arrangement.

– Hadde det ikke vært for at jeg innvier to nye hoteller i Stockholm fredag kveld, hadde jeg uten tvil svingt meg på dansegulvet på The Qube, sier eier Petter A. Stordalen.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
PÅ PLASS. Ole Ivars-vokalisten Tore Halvorsen lot seg ikke stoppe av at han skal hjerteopereres mandag. Sammen med William Kristoffersen, Egil Arne Bakken og resten av bandet, spilte han for de mange danseglade fredag kveld.
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no