16. jul
 
Her ser han boka med egne dikt for første gang
RÅHOLT. Etter utallige oppfordringer gir Vidar «Piters» Pettersen ut egen diktbok i tusen eksemplarer.

Publisert: 14.jun.2017 19:00
Oppdatert: 14.jun.2017 20:08

– Når kommer boka? Når gir du ut diktbok? «Facebook-poeten» Vidar Pettersen har blitt spurt gjentatte ganger. Nå er den endelig klar for utgivelse. Og la det være sagt én gang for alle: Det er stort å få se sin egen bok – ferdig – for første gang. EUB ble med da den kom rykende fersk fra bokbinderen.

– Jeg har lekt med tanken på at det kunne bli bok av diktene en stund. Etter en stund satte jeg meg ned i kjelleren på den gamle PC-en og gikk gjennom det jeg har skrevet. Da fant jeg ut at det var mange som kunne gis ut, sier «Piters» til EUB.

Tilnærmet daglig legger han ut et nytt dikt på Facebook. Boka til Pettersen inneholder 57 dikt og bilder og kommer i 1.000 eksemplarer. Diktene handler gjerne om dagligliv, familie, kjærlighet og gamle dager. Reklamehuset på Råholt har vært en viktig bidragsyter.

– Jeg ville gjerne bruke en lokal bokutgiver, og Reklamehuset har vært helt strålende å samarbeide med fra første sekund, sier Pettersen.

– Jeg har fulgt med Vidar i mange år. Han er flink til å skrive og det er kjempemorsomt at han nå gir ut sin egen diktbok, sier Olav Granly, daglig leder for Reklamehuset.

Boka slippes og salget starter under en gratiskonsert på Kafé Standpunkt på Eidsvoll Verk lørdag. Deretter vil den bli solgt i bokhandelen Halvorsen Libris i Sundet og gjennom Pettersen selv.

LES OGSÅ: Tom «Stabbe» Stalsberg og kompani trakk fullt hus med lysbildeshow - igjen

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Tusen eksemplarer. Diktboka slippes for salg lørdag.
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no