17. jul
TIL HOLTER: Trond Granlund kommer til Holter kirke søndag 24. september. Der går han i kompaniskap med Nannestad kammerkor. Foto: Presse
 
Hør Trond Granlund og Nannestad kammerkor i Holter kirke
HOLTER: Søndag 24. september blir det varm stemning i Holter kirke i Nannestad. Trond Granlund har gått i kompaniskap med Nannestad kammerkor for en kveld, og sammen vil de glede publikum på Øvre Romerike med et variert repertoar.

Publisert: 20.sep.2017 06:00
Oppdatert: 18.sep.2017 13:30

– Publikum kan se fram til en variert musikalsk kveld i Holter kirke 24. september. Trond Granlund vil ta fram mange av sine kjente og kjære låter som blant annet Himmel på jord, Fred i sjela og Himmelvogna. Kammerkoret får gleden av å delta på noen av sangene. Koret vil også ha en egen avdeling underveis i konserten. Alle som er glade i gode historier formidlet gjennom viser og korsang, bør ta turen til Holter kirke søndag kveld, sier Stig Dreierstad i Nannestad kammerkor.

Han peker på Trond Granlund som en av Norges virkelige musikalske skatter. Granlund har gledet publikum med sin fortellerevne i en årrekke. Nannestad kammerkor er et blandet sangkor med base i Holter i Nannestad. Dirigent er Mari Moe.

LES OGSÅ: Musikktalent underholdt

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no