20. aug
100 STANDS. Til helga er det igjen duket for antikk- og bruktmarked i Letohallen. Publikum kan dykke ned i 100 stands på jakt etter skatter.
 
Høstjakta er i gang i Letohallen
DAL. For dem som elsker brukt, antikviteter og gamle biler, er høstjakta i gang i Letohallen denne helgen.

Publisert: 08.sep.2016 11:57
Oppdatert: 27.jan.2017 14:29

Hallen skal fylles med over 100 stands - og ikke minst en stor veteranbilutstilling. Gamle kjøretøy, i regi av Romerike gammelbilklubb, ruller inn i deler av hallen denne helgen.

LES OGSÅ: Nyoppusset jubilant

TRADISJON

Det har blitt en tradisjon med brukt- og antikkmarked i Letohallen to ganger i året - vår og høst. Da bugner det av krystall, sølvtøy, porselen, gamle porselensdukker og andre ting som ikke har fullt så høy verdi. Mange synes det er spennende å gå på jakt etter deler til arveserviset, eller rett og slett å gå og titte på ting og tang og folkelivet.

LES OGSÅ: Gjorde kupp på Farmen-marked

VURDERING

Har du noen gamle ting som du lurer på om har noen verdi, så er det bare å ta de med til Letohallen. Der sitter antikvitetsekspert Aasmund Svendsen klar for å gjøre en gratis verdivurdering av gjenstandene. Kanskje sitter du på en liten formue, uten å være klar over det?

Nytt er at billetten gjelder både for lørdag og søndag - så rekker du ikke over alt på den første dagen, er det bare å komme tilbake og gå gratis inn søndag.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no