17. jul
 
Hyllest-konsert for Chet Baker
Hvem var Chet? Det får du kanskje noen svar på 2. februar. Da spiller Trond Haugmark med band forestillingen My Buddy - en hyllest til Chet Baker på Galleri Festiviteten.

Publisert: 01.feb.2018 06:00
Oppdatert: 30.jan.2018 13:21

Det er artisten Trond Haugmark som igjen står i bresjen for forestillingen som for første gang ble fremført i mai 2017. Forestillingen består av kjente låter som bindes sammen av korte fortellinger fra Chet Baker sitt liv.

Haugmark hørte Bakers signaturlåt ”My Funny Valentine” første gang for 20 år siden, og siden da har han vært fascinert av den legendariske jazzmusikeren. Han var en musiker som framførte de ømmeste kjærlighetslåtene på scenen, men hadde et turbulent liv utenfor – preget av dop og en mislykket jakt på nettopp den kjærligheten han sang om.

Musikerne som medvirker denne kvelden er: Helge Nysted på piano, bassist John Børge Askeland, Thomas Hvale på trommer, Arne Hiorth på trompet og Trond Haugmark - vokal og forteller.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no