18. jul
 
I sin egen verden
FOTOKONKURRANSE: Barn har en forunderlig evne til å gå inn i sin egen verden.

Publisert: 13.aug.2017 06:00
Oppdatert: 11.aug.2017 13:27

Og det er da det lønner seg å ha kameraet klart, slik Gro Anita Skryten hadde da hun fotograferte Myrna i hagen til oldemor. Bilder forteller mer enn tusen ord, heter det i ordtaket, og det stemmer til de grader her. Å beskrive slike øyeblikk med ord er det bare de beste ordkunstnerne som klarer, mens vi andre skjønner alt etter bare noen sekunder med dette bildet.

Eli Engebretsen har også tydeligvis ofte med seg et kamera, og bruker det når hun ser noe fint. Som de to bestevennene som går seg en tur langs grusveien. Vi liker slike øyeblikk, de er dokumentariske og naturlige. Og det hjelper selvsagt at fotografer trykker på knappen akkurat når de skal.

Det har også Ingrid Grene Henriksen gjort, og resultatet er dette herlige bildet av møtet mellom menneske og dyr. Vi er nok ikke så forskjellige som mange vil ha det til, vi liker begge sosial omgang og litt kos.

Dette var siste runde i årets fotokonkurransen. Vi takker for alle innsendte bilder, nå gjenstår den vanskelige oppgaven med å trekke ut ett av delvinnerne som går av med seieren i finalen. Og som årene før, vi oppfordrer alle som tar bilder til å fortsette med det, bruk kameraet ditt overalt, hele tiden.

FIKK DU MEG DEG DISSE:

Se bildene fra EUBs fotokonkurranse uke 1

Se bildene fra EUBs fotokonkurranse uke 2

Se bildene fra EUBs fotokonkurranse uke 3

Se bildene fra EUBs fotokonkurranse uke 4

Se bildene fra EUBs fotokonkurranse uke 5

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no