19. jul
SMEKKFULLT. Den store festsalen på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport var i fjor fylt med om lag 430 personer da Ole Ivars spilte opp til dans. Årets arrangement holdes i The Qube. Foto: Ida Sandli Jensen
 
Inviterer til dansegalla med Ole Ivars i The Qube
ULLENSAKER. Fredag 19. mai inviteres det til dansegalla med selveste Ole Ivars i The Qube på Gardermoen. Arrangementet er spesielt for personer med behov for tilrettelegging.

Publisert: 26.apr.2017 06:00
Oppdatert: 26.apr.2017 06:41

I fjor var det over om lag 430 gjester som svingte seg til musikk fra ett av Norges beste danseband, Ole Ivars. Da ble lokaler i hotellet benyttet. Nå flyttes det populære arrangementet til The Qube.

– Dersom arrangementet blir vellykket nå, håper jeg dette kan bli en årlig tradisjon, uttalte arrangør Trude Essie Ask til EUB foran fjorårets dansefest.

Og vellykket ble det. I år inviterer hun derfor til ny fest i større lokaler.

PÅMELDING INNEN 8. MAI

– Det var tydelig at mange koste seg og hadde en fabelaktig stund på fjorårets arrangement. Vi har imidlertid behov for større plass rundt bordene samt dobbelt så stort dansegulv og plass til mange flere gjester. Det er foreløpig få påmeldte, men vi tar imot påmeldinger fram til 8. mai. Arrangementet er åpent for alle, selv personer som ikke har behov for spesiell tilrettelegging, sier arrangør Trude Essie Ask.

Hun har i godt over 30 år drevet Diskoteket for denne gruppen mennesker.

Ask opplyser at det denne gangen ser det ut til at det blir flere av gjestene som overnatter.

DJ TERJE, PIZZA OG BRUS

– Det synes jeg er hyggelig. Clarion Hotel & Congress Oslo Airport stiller også denne gangen opp med kostnadsfritt festlokale samtidig som de er meget positive og behjelpelige. Therese Bernström-Næs hos Clarion er fantastisk og behjelpelig. Dette setter jeg stor pris på da det er et stort arrangement og ordne alene, sier Ask.

Gjesteartist er DJ Terje. I inngangsbilletten er også pizza og brus inkludert. Man kan selvsagt også kjøpe mer brus, kaffe og kaker.

– Arrangementet er alkoholfritt, og alle over 14 år er velkomne, sier Ask.

Selv med gratis lokale er det store kostnader med et sånt arrangement.

– Jeg er derfor også veldig takknemlig for den store gjengen som stiller opp gratis en fredag kveld for å hjelpe til på dette arrangementet, sier Ask.

Hun opplyser at de som ønsker å overnatte selv kan ta kontakt med hotellet.

– EN STOR GLEDE

– Det er en stor glede for oss å spille på slike arrangement. Det er noe vi har gjort i mange år. For oss er det en hyggelig opplevelse hver eneste gang. Dette er et publikum som er glad i vår musikk, og som kan låtene bedre enn de fleste, sier William Kristoffersen i Ole Ivars.

Han forteller også om stor danseglede blant gjestene.

– Å spille for mennesker som har et forhold til musikken vår er ordentlig moro. Vi synes det er koselig å glede så mange, sier Kristoffersen.

LES OGSÅ: To eidsvollinger i Norges beste danseband

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no