17. aug
LIVE: Olaf Dønnum, Gisle Røen Johansen, Svenn Grindvold, Geir Kjetil Finneide og Fredrik Sindsen trår i høst og vinter i gang en livescene i Lille Barolo. Foto: Privat
 
Inviterer til musikk og moro
Lille Barolo blir i høst en scene for musikanter av alle slag.

Publisert: 23.aug.2017 12:00
Oppdatert: 23.aug.2017 12:20

– Vi legger til rette for musikere og band som trenger en scene. Et sted hvor de kan spille med eget band eller i uformelle grupper, påpeker innehaver Olaf Dønnum.

Konseptet er startet av ham og eidsvollingene Svenn Grindvold, Gisle Røen Johansen, Geir Kjetil Finneide og Fredrik Sindsen – alle sammen erfarne og lokale musikere.

– Poenget er at vi er enige om at vi trenger en arena og den vil vi bidra til å skape, sier han om prosjektet de har døpt Eidsvoll Live.

FREDAGER

Barolo-kjelleren blir dermed en live-scene hver fredag.

– Dette blir et sted for å høre levende musikk og ha det fint med gode venner. Og ikke minst – møte og bli kjent med musikerkollegaer i bygda, sier han.

– Hva med alt utstyret?

– Vi har PA og noe utstyr som kan disponeres. Du trenger strengt tatt ikke ha med noe, unntatt instrumentet ditt eller trommestikkene. Vi legger ut ei utstyrsliste og svarer på tekniske spørsmål, men hvis noen vil ha med egen rigg er det selvsagt ok.

ønsker KONTAKT

– Hvem får lov til å spille her?

– Vi inviterer alle musikanter vi kjenner innen blues og rocksjangeren, men de må ha en relasjon til Eidsvoll. Minst én i bandet må bo i eller være fra bygda. Nå lufter vi interessen, og håper selvsagt på god respons. Med noen jammekvelder innimellom tror vi det alltid vil være noe som skjer i kjelleren vår på fredager. Vi setter vår lit til jungeltelegrafen for å skape mange hyggelige kvelder i høst og vinter.

– Hvilke budsjetter operer dere med?

– Dette er en frivillig satsing og kveldene er åpne for alle som vil komme. For band som ønsker honorar er det mulig å spille for døra. Da setter bandet en egen person der som blir ansvarlig for billettsalg. Vi foreslår en inngangspris fra 50–150 kroner per person. Nøkterne priser er nødvendig for at flest mulig skal ha råd til å komme. Erfaringsvis ser vi at noen heller ønsker en fin kveld med mange venner inne og har fri inngang, men alt dette er det bandene som bestemmer, sier Dønnum og oppfordrer musikanter og band til å sende informasjon om seg selv og når de kan komme for å spille.

– Hva er din rolle i dette?

– Eidsvoll Live er et felles prosjekt som vi fem står bak. Alt Lille Barolo gjør er å tilrettelegge og markedsføre kveldene – kostnadsfritt. En overordnet drøm er at vi kan samle alle band som deltar til en stor festival/konsert av noe slag. Men først vil vi skape denne felles arenaen i Eidsvoll hvor vi kan spille og ha det moro med musikk.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no