26. apr
RAVINER: Det er flott natur i ravineområdet sør for Gardermoen. Søndag 10. juni kan du oppleve naturen der sammen med Nannestad Turlag. Arkivoto: Terje Hermansen
 
Inviterer til sommertur i ravinene ved Gardermoen
Søndag 10. juni inviterer Nannestad Turlag til sommertur i ravinene sør for flyplassen.

Publisert: 09.jun.2018 09:00
Oppdatert: 06.jun.2018 12:53

Oppmøte er ved sørenden av vestre rullebane, med innkjøring fra Scandic Hotel. Turen er et samarbeid mellom Nannestad Turlag, Barnas Turlag og Nannestad Janitsjarkorps, og ved rasteplassen vil det bli en konsert med to avdelinger. Dette er et ledd i satsingen Korps i friluft.

– Ravinelandskapet ved Gardermoen er veldig flott på denne tiden når hvitveisen dekker skogbunnen. Nede i ravinene er det som å komme til en egen verden. Vi går til rasteplassen ved elven, og etter mat følger vi elven oppover så det blir en rundtur tilbake til parkeringsplassen. Det kan være vått og gjørmete langs stien, spesielt når det regner eller har vært regnvær i forkant. Så her er tipset overtrekksbukse eller regnbukse og godt fottøy, gjerne støvler. Turen passer for alle, sier Karl Henrik Laache, leder for Nannestad Turlag.

Han opplyser at turen skal foregå i rolig tempo og at de skal bruke den tiden man trenger.

– Turen er på om lag fire kilometer og klares av de fleste. De minste må gjerne sitte på ryggen til en voksen på de mest kuperte partiene, men det er ikke mulighet for barnevogn her. Denne turen er et samarbeid mellom Nannestad Turlag og Barnas Turlag Nannestad. Vi inviterer store og små til tur, sier Laache.

Han er kjentmann og guide på turen for dem som ønsker å vite mer om geologi, botanikk og historie.

LES OGSÅ: Starter Stolpejakt i Nannestad

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no