17. jul
PERLER. Bjørn Magne Akselsen synger, spiller gitar og munnspill i Jam Pack. Lørdag tar han med seg bandkompisene Øyvind Karlsen og Trygve Forsell til Kulturbanken for å servere perler fra musikken.
 
Jam Pack i Kulturbanken
JESSHEIM. Trioen Jam Pack skal få fart på rockefoten i Kulturbanken lørdag.

Publisert: 05.mai.2017 06:30
Oppdatert: 05.mai.2017 18:30

Bandet Jam Pack er en trio bestående av Bjørn Magne Akselsen, vokal, gitar og munnspill, Øyvind Karlsen, trommer, og Trygve Forsell, bass og vokal. På deres musikalske meny står låter fra kjente artister som Bo Caspers, Tom Petty, Bob Dylan, Neil Young, Cornelis Wreesvijk, R. E. M, CC Cowboys, Eric Clapton med flere.

Eller god, gammeldags, klassisk rock som mange vil kalle det. Lørdag 6. mai spiller de i Kulturbanken Kreti & Pleti. 

KAFÉKOS

– Låtene denne lørdagen er valgt ut med tanke på at publikum skal kunne kose seg på kafé med levende musikk som fenger i bakgrunnen, sier kulturbanksjef Christian Taalesen.

Gutta i Jam Pack har mange års erfaring fra ulike spillejobber opp igjennom årene, og de har musikken som sin store hobby.

– De melder at de gleder seg veldig til å opptre på Jessheim, og håper selvsagt på å trekke fullt hus, påpeker Taalesen som for anledningen åpner dørene også for barn under 16 år.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no