22. apr
KIRKEKONSERT: Tord Gustavsen kommer for å innvie flygelet i Jessheim kirke. Foto: Norges Blindeforbund
 
Jazzkonsert i kirken: Innvier det nye flygelet 
Fredag 26. januar kommer verdensstjernen Tord Gustavsen til Jessheim kirke for å innvie det nye flygelet sammen med blant andre trommeslager Jarle Vespestad.

Publisert: 22.jan.2018 09:00
Oppdatert: 22.jan.2018 06:37

– Konserten blir basert på improvisasjoner over salmetoner i dialog med mine komposisjoner. Jarle og jeg har akkurat spilt inn nytt album som kommer til høsten, så det blir noen smakebiter fra den også. Alt bindes sammen til en sammenhengende musikalsk reise som både blir meditativ og kraftfull lyrisk kammerjazz, sier Tord Gustavsen fra Hurdal.

Han har utdanning fra jazzlinja i Trondheim og Universitetet i Oslo. Han har turnert i inn- og utland og gitt ut en rekke plater, både alene og sammen med artister som Silje Nergaard og Solveig Slettahjell.

Vespestad fra Jessheim har også utdannelse fra jazzlinja på NTNU og har jobbet med en rekke artister – deriblant Gustavsen. Han er fast trommeslager i Farmers Market sammen med blant annet Stian Carstensen.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »

Administrerende direktør:Eva Holmgren »
Ansvarlig redaktør:Bjørn Inge Rødfoss »
Produksjonsredaktør:Knut Øsmundset »
Vaktsjef og digitalt ansvarlig:Jørgen Berg-Sollien »
Salgssjef:Tina Berger »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no