18. okt
GLEDE: Kathrine Øynebråten og Rita Fjeld Hovden er primus motorer bak Livsglededagene, og har nær 100 poster på programmet.
 
Klart for mye glede
Nærmere 100 aktiviteter og arrangementer venter det voksne publikummet i oktober.

Publisert: 01.okt.2018 17:00
Oppdatert: 01.okt.2018 14:09

Fra torsdag 11. til søndag 21. oktober blir Livsglededagene i Ullensaker arrangert, for sjette gang.

– Vi byr på aktiviteter og arrangement som gir glede og begeistring. En spennende uke spesielt for seniorer full av gode opplevelser, sier Kathrine Øynebråten kulturkonsulent i Ullensaker kommune.

Det er hun og Rita Fjeld Hovden i Frivilligsentralen som er primus motorer for disse dagene.

I POSTKASSA

– Det skal handle om turer, sang- og allsang, teater, kunst, dans, høstfester, kåserier, underholdning, kino, omvisninger og mye mer. I tillegg har du også muligheten til å få frisket opp dine sjåførkunnskaper med et todagers oppfriskningskurs for bilfører 65+ i regi av NAF, sier Fjeld Hovden, og ber folk sjekke postkassene sine de nærmeste dagene.

– Programmet kommer i posten i uke 40, og det legges ut på kommunens hjemmeside. Her finner du detaljerte opplysninger og kontaktinformasjon til påmeldinger til de nærmere 100 arrangementene. Nå er det bare å nyte livet, påpeker hun.

ARKITEKTUR OG GAMLE BILER

Livsglededagene starter med foredrag om Jessheim arkitekturskatter og en klassisk konsert, mens den offisielle åpningen foretas av Ståle Lien Hansen som leder hovedutvalg for helsevern og sosial omsorg, 12. oktober på Lykkebo, Jessheim.

– Så fortsetter det med et vell av konserter og sang. Gå for eksempel ikke glipp av seniorfest med Tore Halvorsen fra Ole Ivars. Og det blir flere hyggekvelder med underholdning, dans og moro, sier hun.

Livsglededagene er også en fin anledning til å være i aktivitet.

– Alt fra byvandring for å oppdage Jessheims skjulte skatter, dansefest, tur til Prekestolen i Gjerdrum, Hoppensprettmarsjen, eldretrim, seniordans, gåturer, tur til Frivillighytta i Hurdal, til Livsgledeelevene på Jessheim videregående skole som tar deg med på en sykkeltur i nabolaget med elsykkel, sier Øynebråten.

Det blir også tur til Eight Amcars club for dem som er interessert i eldre biler.

Flere arrangement inviterer til møter på tvers av generasjoner – som turbingo med Nøtteknekkerne, kom og syng med Con Amore, og sangstund med Nøtteliten.

 
Telefon: 63 92 27 00 // Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør (konst.):Vegard Storbråten Øye »
EUB har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
EUB bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no